Fal baktırmak isteyenler :))

Kızlar uzunca bir süre görüşemedik.

Sonunda gelebildim yanınıza :KK3:

Çok düşüncelisiniz sağolun, hepiniz iyi dileklerde bulunmuşsunuz babaannem için.

Vaktim olmuyordu cevap yazmaya ama en ufak fırsatta gelip okuyordum yazdıklarınızı.

Özelden mesaj atan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.

Babaannem kurtuldu çok şükür, kısmi felç oldu yalnızca.

Fizik tedaviye başladı günden güne daha iyi oluyor.

Ben de bir kaç hafta onun yanındaydım sonra okulum başladığı için Ankaraya geldim.

Vizelerim başlıyor pazartesi günü o yüzden pek foruma giremeyebilirim bu aralar ancak vakit buldukça burdayım. :KK16:

Canım inşallah daha da iyi olur babaannen.. Hadi geçmiş olsun buna da şükür..

Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

banada bakabilr msinz:)

pupiqq çok sevindim babaannenin kurtulduğuna
inşallah iyileşecek
fizik tedaviyi hiç aksatmasın
düzenli fizik tedavi felçli hastalarda çok faydalı.

bu arada bana da vaktin olursa fal bakar mısın
kahve gözlü, kumral, açık tenliyim
aşk hayatımda ne olacak merak ediyorum :)

ikisinden de bakabilirsen sevinirim :)

pupiqq çok sevindim babaannenin kurtulduğuna
inşallah iyileşecek
fizik tedaviyi hiç aksatmasın
düzenli fizik tedavi felçli hastalarda çok faydalı.

bu arada bana da vaktin olursa fal bakar mısın
kahve gözlü, kumral, açık tenliyim
aşk hayatımda ne olacak merak ediyorum :)

ikisinden de bakabilirsen sevinirim :)
babannenin iyi olmasına cok sevindim ALLAH sifa versin

Çok düşüncelisiniz sağolun, hepiniz iyi dileklerde bulunmuşsunuz babaannem için.

Vaktim olmuyordu cevap yazmaya ama en ufak fırsatta gelip okuyordum yazdıklarınızı.

Ben de bir kaç hafta onun yanındaydım sonra okulum başladığı için Ankaraya geldim.

Vizelerim başlıyor pazartesi günü o yüzden pek foruma giremeyebilirim bu aralar ancak vakit buldukça burdayım. :KK16:

hoşgeldin pupiqq :) tekrar geçmiş olsun, sınavlarında başarılar..eee kaldığın yerden devam mı, bakacak mısın yani bizlere :KK66:

Merhaba, ben de ilişkim için katina ve tarot rica edebilir miyim?

Saç rengim kestane, göz rengim koyu kahve.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
göz rengim kahverengi saçlarım açık kahve beyaz tenliyim bebek için istiyorum şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
ankarada gitmediğim falcı kalmadı netten de baktırıyorum ama hala duramıyorum canım bana da bakarsan çok sevinirim katina..kahve saçlı kahve gözlü beyaz tenliyim,aslan burcuyum.

bende istiyorum cancağzım :) burcumm yengeç--koyu kahve saçlı koyu kahve gözlü buğday tenliyim.. evliyim çocuğum var . tarot daha uygun sanırım.. iş arkadaş para pul ne alemde olcek acep:)

Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

nasıl baktıracağım?mailim nurhankaraca67@gmail.com, göz rengim siyah-kahve,saç rengim kestane,tenim esmer

Merhaba :) seni tekrar görmek çok güzel,babaannen iyi olmuş gözün aydın canım.Sınavların başlıyormuş sanırım ama vakit bulduğunda bakarsan çok sevinirim.
Katina için esmer siyah saçlı kahverengi gözlüyüm.Şu an sevgilim yok yakın zamanda bir ilişkim olacak mı merak ediyorum :)
Birde tarot bakarsan çok sevinirim eğitim ve sosyal çevrem üzerine .
teşekkürler kolay gelsin..

benim falımada bakarmısın her ikisinede bak beyaz ten kumral saçlarım ela gözlerim yengeç burcuyum tarot ve aşk falı canım bakarsan çok sevinirim teşekürler

bende istiyorum fırsatın olursa banada bakarmısın katina istiyorum ben sarısın kahve gözlüyüm beyaz tenliyim oda beyaz tenli elalı yeşil göz renginde kumral barısmıstık bir ay öncesinde yine ayrılık oldu sonu nolucak barıscakmıyız buluscakmıyız evlenecekmiyiz merak içindeyim kartlar ne söylüyo :)

Slm ben her ikisindende bakarırmışlar isterim eğer bakarsan -ins.bakarsin-sarışın yeşil gözlü aciktenliyim ben ikizler burcuyum esim yay anlaşma problemlerimiz var 7aylik evliyim evliliğimiz nasıl olucak diye merak ediyorum kafamda bitse iyi olurmu diye düşünüyorum

Bana da bakarsan çok sevinirim.Göz rengim yeşil,saçlarım açık kumral,açık tenliyim,ikizler burcuyum.Aşk hayatım ne olucak çok merak ediyorum.

benimde burcum kova yükselen terazi ay burcumda terazi sevdiğimin burcu yay,ben kumralım yeşil-mavi göz rengine sahibim açık tenliyim meraklaa bekliyormm öpüldün :))

nevinbelli@hotmail.com[/email], göz rengim yeşil,saç rengim kestane,tenim kumral sadece tarot da olur bakarsan çok sevinirim iş,ev,eşimin işi herşey karıştı gerçektem çok ihtiyacım var

ben de ankaradayım mail adresimi yazdım istersen görüşebiliriz de ama benim özel mesaj hakkım yook

X