Merhaba..
Ben beni terkeden erkek arkadasim bana doner mi diye dusunurken baskasini sevdigini ogrendim dun,o kadar zaman gecmesine ragmen ilk gunku gibi seviyordum oysa..Bana ask fali bakabilir misiniz acaba kartlar ne soyluyor..Cok pisman olsun istiyorum bana geri donsun istiyorum..
Beyaz tenliyim,saclarim ve gozlerim kahverengi..
Bir de sey ben universite sinavina hazirlaniyorum,cook icten diledigim ve gonulden istedigim bir bolum var..Bununla ilgili de tarot bakabilir misiniz acaba o kadar mutlu olurum ki..
Simdiden cok tesekkur ediyorum
Ben de 31. Sayfadayım. Çok merak ediyorum.belki şu anda aktif olarak forumda olanlara öncelik tanır:)))))))))))
Keşke o bölümü kazanıp kazanmadığını söyleyebilsem :)
Benim öss için gördüğüm çalışmanın karşılığını alıyorsun ve mutlu olduğun, ilerisi için parlak bir bölüm olduğu.
Eski erkek arkadaşın için daha net konuşabilirim :)
Başkasını sevmesi inan daha iyi olmuş.
Ondan kat ve kat iyisini hak ediyorsun ve o kişiyi tanıdıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın .
Pişman olması için daha vakit var, ihanete uğradıktan sonra seni mumla arayacak kuşkun olmasın.
Sana geri dönmeye yüzü olacağını pek sanmasam da döndüğü zaman inan umrunda olmayacak.
Sen sevgilinle olacaksın ve onun adını bile unutturacak bir ilişki bu.
İntikam almaya uğraşma canım, yaptığın her şey ters teper.
Boşver senin onda olan hakkın sana bir gün geri dönecek,
tatlım 100 msjım olmadıgı için burdan yazıyorum nolur gör bu msjımı :) 20. sayfadaydım.erkek arkadasım vardı ayrıldık. evet hislerim kuvvetlidir benimde bayagı bi.ayrıldıgım sevgilimle tekrar bulusacakmıyız beni arayacak mı pişman mı evlilik olcakmı gibisinden bir fal istiyorum .ikizler burcuyum yükselenim başak :)
bir katina da ben alabilrimela gözlü , beyaz tenliyim , saçlarımda koyu kestane..teşekkür ediyorum
Birsey olmaz sabredelim artik haksizlik olmasin :) baksana bizden sonra kac kisi yazmis :-s
Tamam şimdi anladım nedenini. İnan hala o kadar karışık ki, sen bana fal baksan aynı şeyleri söylerdin sanırım :)
Evlilik göremedim şimdilik falda.
Ben sevdiğin kişiyle olduğunu gördüm.
Eğer ona odaklanarak bakmamı istediysen aynı kişiden bahsediyoruz.
Bahsettiğim kişi kumral, arkadaş canlısı.
Pişman oluyor yakın gelecekte bu konuyla ilgili gelişmeler olacak zaten.
Şu an seni düşündüğünü kesin olarak gördüm ki bu büyük bir başarı yani falda net gördüğüm tek şeydi :26:
Rica etsem benim için de bakabilir misin ?Çok sevinirim.. Ben beyaz tenliyim gözlerim yeşil saçlarım koyu kumral.O ,buğday tenli, saç ve göz kahverengi.Teşekkür ederim :)
Ben de 31. Sayfadayım. Çok merak ediyorum.belki şu anda aktif olarak forumda olanlara öncelik tanır:)))))))))))
Benim için de bakabilir misin canım? :) yeşil gözlü beyaz tenliyim saçlarım da kahverengi. okulu bitirebilecek miyim onun için bakabilir misin rica etsem? :)
Ayy ben daha 23e geçemedim kuzum :)
Sevgilim de biraz kızdı bu fal işine onunla ilgilenmediğim için, ara ara onunla da konuşuyorum.
İyice uyuz kedilere döndüm şu an
Canım ben şu an olumsuz gördüm maalesef
Ama ben sadece senin şu andaki durumuna göre yorum yapıyorum, çok çalışırsan bu durumun değişeceğine eminim.
Tecrübeyle sabittir bu durum :)
1 hafta çalış ve sonra tekrar bana sor bir de o zaman bakalım, bence sonuç değişecek
Ayy ben daha 23e geçemedim kuzum :)
Sevgilim de biraz kızdı bu fal işine onunla ilgilenmediğim için, ara ara onunla da konuşuyorum.
İyice uyuz kedilere döndüm şu an
tatlımm sen fal baktırmak isteyen varmı dicendee istemeyen mi olcak :))) bana da bakarsan çoook sevinirim aşk hayatımla ilgili katina falı aç tatlım tenim beyaz saçım orta kahve gözlerim kahverengi çok teşekkür ederim şimdiden
benimki maddi bi problem canım, okula devam edebilmem için onun hallolması gerekiyodu
teşekkür ederim canım, yordum seni gece gece :)
Det! Fal için sevgiliyi boşlama biz de sana fal bakmak zorunda kalmayalım
tatlım çok üzüldüm bakıp geçemedim üniversitede misin