Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatında biri var zaten canım.
Bazen onun doğru kişi olup olmadığından emin olamıyorsun sanırım çünkü anlaşamadığınız ya da sana yardımcı olamadığı bazı konular var.
Ufak tefek sorunlarınız olacak ama aşılamayacak kadar büyük bir derdiniz yok.
Mutlu ediyor bu insan seni.
Sağlığın içinse sorunun stres.
Hep zorluklar gördüm çevrende neden bilmiyorum zor bir uğraş mı yapıyorsun ama yolun çok aydınlık, sadece zorlu yolda olman senin sağlığını da etkilemiş.
Olumlu düşün her zaman, kendini fazla sıkmamaya çalış ve sağlığını daha iyi koru :)
Hadi bende tarot isteyeyim bari :)
genel olarak ben,oğlum ve eşimin iş hayatıyla ilgili bakarsan sevinirim canım şimdiden teşekkürler..
esmer ve siyah saçlıyım
Sağol canım, paylaşımcı olmak her zaman iyidir :)
Kafan gerçekten çok karışık, birbiriyle alakasız bir sürü kart açılmış.
Çevrende dırdırcı bir kız var bir kere önce onun konuşmasını engelle.
Senden çok o düşünüyor senin kararlarını.
Hayatında olup bitenleri kimseye anlatmak zorunda değilsin, kendi duyguların seni götürür gideceği yere.
Biri var gibi yok gibi.
Sen bir adım at ona, sonra tamamen kendini geri çekip beklemeye başla.
Sevgini hak ediyorsa gelecektir zaten.
Gelmezse de unut gitsin canım.
Ama gelirse hayatında bazı değişikler olacağını gördüm hem iyi anlamda hem de kötü anlamda.
Çok karışık çıktı canım bu kadar yorumlayabildim kusura bakma :)
banada katina bakabilir misin ?
siyah saç siyah göz buğday ten
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor
Katina ve tarot falı bakıyorum.
Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)
ay şoktayım hepsi de doğru. canım çok teşekkür ederim.İlk kart kalp çıktı fazla söze gerek yok bence bu durumda
Bu aralar gerçekten çok mutlusun, gelecek için endişelenme şu anın tadını çıkar.
Şu anda da onu düşünüyorsun, aynı ortamdasınız sanırım hep bir arada çıkıyorsunuz falda.
Senin merak ettiğin onun sevgisi sanırım ya sevgili değilsiniz şimdi senin hoşlantın var ya da sevgilisiniz ama endişelerin var canım.
Ben birinci söylediğimin daha büyük ihtimal olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.
Falda biraz karışık çıkmış bu durum
Her iki olasılıkta da sadece bekle, senin bir şeyler yapmana gerek yok.
Zaten o cevabını sana kendisi verecek, ben de göremiyorum ne hissettiğini.
Sana karşı iyi, olumlu gelişmeler de olacak ama net bir cevap istiyorsan veremem.
mrblarr bende istiyorum bana da tarot bakabilir misin acaba? ne hissedersen ayrıca 11 haftalık hamileyim bebişimle ilgili olabilir şimdiden çok teşekkür ediyorum
Güzel şeyler hissettim, endişelenmenize gerek yok bebek konusunda :)
Sadece sizi çok yoracağını söyleyebilirim, sürpriz sayılmaz bu herhalde.
Kendi sağlığınıza dikkat edin bu aralar,
Maddiyat konusunda endişeleriniz var, ileride çok da zorlandığınızı görmüyorum para açısından.
Fakat 2 ay sonra gibi yeni giysiler ve ya yeni eşyalar alacaksınız fazla olarak.
Eşiniz de iş konusunda beklemediği bir ikramiye ya da maaş artışı yaşayabilir. 3-4 ay içinde.
canım bana da bakabilir misin rica etsem? tarot bakarsan sevinirim yine de bilgilerimi yazayım, gözlerim kahverengi, tenim beyaz, saclarım kahve köpügü.
merak ettigim konu aşk hayatım.
bende katina istiyorum.aşk hayatıyla ilgili.sarı saç beyaz ten kahve gözlüyüm.bakarsan mutlu olurum :) sabırsızlıkla beklicem.
:)
Eşinizin iş hayatı bir süre daha aynı görünüyor, değişiklik görmedim ama çabalarının takdir edildiği bir dönemde, gelecekte bu övgüler önünü açacaktır.
Sizin için hep olumlu kartlar açıldı. Mutlu ve huzurlusunuz.
1-2 ay içinde misafir üstüne misafir gelecek evinize hazır olun derim ben
Oğlunuz için de hep güzel şeyler çıktı. uzun bir ömrü olacak :)
Tek olumsuz gördüğüm ki olumsuz da değil aslında .
Oğlunuzun yakın geçmişte sağlık açısından sorunları olmuş, yakın gelecekte de bu olabilir dikkat edin :)
Canım mesaj attım okursan sevinirim.