Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama içim rahatlasın istiyorum Allah affetsinCanım belki kızacaksın ama kesinlikle bomboş şeyler..
Ne fal ne kahve ne 6.his..doğru cıkma olasılığı iki lafdan biri yalan..
En iysi dua etmek hayırlısını dilemek her işin.
Kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama uzun zamandır kafamı kurcalayan şeyler var. 6.hissi kuvvetli olan birileriyle dertlesmek istiyorum yazarsiniz sevinirim.
aynen yaa duanı et namazını kıl yat. ben bı ara ole arkadas arasında anladıgımdan degıl ama fal bakıoduk sonr asonra sekıle degılde ıcımden gecenı solemeye baslamıstım . tutuoduda. bı gun ızmırde yasayanlar bılır kemeraltında ısım vardı . beklerken bı kahve ıctım , calısan falcımız cok ıyı dedı neyse zamn boldu baktırdım. kadının bana dırek dedıgı su oldu. bı daha ne fal bak nede baktır. ben senden yararlanmak ıstesem senı baglardım ıste su gun gel bu gun gel ama dedı bıda ha sakın baktırma yoksa cok ugrasırsın demıstı .. dıkkat etmek gerek herkes bır degıl bı bulasır 3 harflı sonra ugras dur6. hisse çok inanırım ama bunlarla uğraşmayı doğru bulmuyorum
istişare dene bence
Kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama uzun zamandır kafamı kurcalayan şeyler var. 6.hissi kuvvetli olan birileriyle dertlesmek istiyorum yazarsiniz sevinirim.