• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal bakanlar ve baktırmayı sevenler bi bakabilir mi

esekgoz07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
25
5
1
36
Kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama uzun zamandır kafamı kurcalayan şeyler var. 6.hissi kuvvetli olan birileriyle dertlesmek istiyorum yazarsiniz sevinirim.

Dur çakralarımı açıp geleyim hmmmmmmm :KK45::KK45: ya böyle boş şeylerle uğraşmayın hepsi hikaye

Kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama uzun zamandır kafamı kurcalayan şeyler var. 6.hissi kuvvetli olan birileriyle dertlesmek istiyorum yazarsiniz sevinirim.

6. hisse çok inanırım ama bunlarla uğraşmayı doğru bulmuyorum
istişare dene bence

Bence 6. hissi kuvvetli olanlarla dertleşmek değilde, direk fal baktırmak istiyorsun gibime geldi..
Yat uyu, rüyanda görmeyi dile olacakları ;)

6. hisse çok inanırım ama bunlarla uğraşmayı doğru bulmuyorum
istişare dene bence
aynen yaa duanı et namazını kıl yat. ben bı ara ole arkadas arasında anladıgımdan degıl ama fal bakıoduk sonr asonra sekıle degılde ıcımden gecenı solemeye baslamıstım . tutuoduda. bı gun ızmırde yasayanlar bılır kemeraltında ısım vardı . beklerken bı kahve ıctım , calısan falcımız cok ıyı dedı neyse zamn boldu baktırdım. kadının bana dırek dedıgı su oldu. bı daha ne fal bak nede baktır. ben senden yararlanmak ıstesem senı baglardım ıste su gun gel bu gun gel ama dedı bıda ha sakın baktırma yoksa cok ugrasırsın demıstı .. dıkkat etmek gerek herkes bır degıl bı bulasır 3 harflı sonra ugras dur :KK17:

Valla canim fal baktirmak istedmi iicyorum kahvemi yolluyorum falci baciya yaziyo biseyler genelde tutuyo sevniyorum falan :))

Back