- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi minimalce_
Kahve fali bakabilmeyi cok isterdim ama bakamiyorum maaleseff.. bakabilenlere sorum nasil basladiniz (hangi fal oldugu farketmez)? Kendinizi nasil gelistirdiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce yakin ailene bak. Eger hisleri kuvvetli olan birinci dereceden bir yakının varsa muhtemelen seninde hislerin kuvvetlidir. Hislerinin kuvbetli olup olmadigini anlamanin bircok yolu var. Meselâ rüyalarini düşün. Ruyalarini kontrol edebiliyor veya sık sık ucabiliyormusun. Kötü ruya gördüğün ertesi yakin cevrende olumsuz seyler oluyormu. Geçmişte olmus, hatirlamakta zorlandigin fakat senin icin önemli şeyleri rüyanda görüp evet şöyle olmus ,dedigin oliyor mu. Cevrendeki inasanlarin yapacaklarini, yaptiklarini kolaylikla tahmin edebiliyor musun. Insan sarrafi oldugunu dusunenler olabilir. Birden bire arkani dönüp, gözünü dikip sana bakan biriyle goz goze geliyormusun. Bunlar, hislerinin kuvvetli oldugunun gostergesi olabiliyor. Bunlarin varsa sansini dene derim. En kolaydan basla. Cevrenden en aşina oldugundan. Bu genellikli bizimkulturumuzde kahve fali dir. BAK SANA EN ONEMLI TAVSIYEMI VARIYORUM. YILLARCA BAKAMADIĞINI SUSUNEN BIRI OLARAK SOYLUYORUM. Kendi fal dilini bul. Baskalrinin fal dilini kullanmaya calisma . Cunku her kedi sekli nankör anlamina gelse, hislerin ne onemi var dimi. Fincani göndeririz fal yorumlayan programa o yorumlar. Demek istedigim su. Sen kedi yi gördüğünde cok minnos ve ilgiye ihtiyaci oldugunu dusunuyorsan, oyle yorumla. Kopek düşman der bircoklari. Ama sen köpeği gördüğünde, sana cok korumaci gibi gorunuyorsa kişiyi koruyan biri vardir diye yorumlayabilirsin. Onemli olan gördüğün seyin sana nasil hissettirdigi. Ve ceaur ol. Gordugun şeyleri dile getirmekten korkma.Kahve fali bakabilmeyi cok isterdim ama bakamiyorum maaleseff.. bakabilenlere sorum nasil basladiniz (hangi fal oldugu farketmez)? Kendinizi nasil gelistirdiniz?
Cok yakinlarini gec. Onlari objektif yorumlayamazsın. Ne gorursen gor, kocanin seni alfattigina yoramazsin. Yada annenin ciddi bir rahatsizligi olduguna ...Tamamiyle ne hissediyorsan o, kimi tuttu der kimi tutmadı, anneme hiç bakasim gelmiyor,kocama da baktım bişey bulamadım.
bana da bakar mısn bnde sana bkarımbenim hikayem birazcık tirajik. Birinden çok hoşlanıyordum. Muhabbetimiz gayet güzel giderken görüşmeyi bitirdi ve hiçbir açıklama yapmadı. Ben de niye böyle yaptığını çok merak ettim eee çocuğa soramıyotsun herif zaten ilişkiyi bitirmiş seni silmiş hayatından. Fal baktırma arayışına girdim insan birden çaresiz kalınca me yapacağını neye inanacağını şaşırıyor. Kısa bir sürede saçma sapan fallara para harcamıştım. Falcılar insanlara gerçeği değil duymaktan hoşlanacağı şeyleri söylüyor. O söylenenlerin hiçbiri ama hiçbiri çıkmadı. Ben de kendim bakmak istedim. Merak edip katina kartlarını edindim 1 aydır çevreme bakıyorum. Bu konuda iyiyim diyemem devamlı kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama baktığım çoğu kişi çoğunlukla doğru çıktığını söyledi.