Bende var bir bos gebeligim var benim de dr bundan olabilir demisti sonraki tedavi ile gebe kaldim gebeligim boyunca claxen 0.4 kullandim dogum sonrasi devam ettim 1.5 ay ama malesef pihti atmis simdi tekrar kullaniyorum. Neden bosuna kullanacakmissin anlamadimKızlar genetik test sonucum heterozigot geldi bi tane düşüğüm var kalbi durmuştu. Şimdi yeni bir gebeliğe hazırlanıyorum.. doktor gebe kalınca heparin önerdi ama boşunada kullanıyor oalbiliriz dedi. sizde bu hastalık olan var mı neler yapıldı...
Heterozigotlarda pıhtılaşma kanıtlanmış değildir pıhtılaşma olması dedi homozigotlarda %80 pıhtılaşma oluyormuş. bizde kesin olur diyemem dedi. kanama oluşma riski var dedi bide kanama olursa düşüğe sebebiyet vermesin sizin canlı doğum oldu yani dimi bana da vericek muhtemelenBende var bir bos gebeligim var benim de dr bundan olabilir demisti sonraki tedavi ile gebe kaldim gebeligim boyunca claxen 0.4 kullandim dogum sonrasi devam ettim 1.5 ay ama malesef pihti atmis simdi tekrar kullaniyorum. Neden bosuna kullanacakmissin anlamadim
heterezigot olmama ragmen dogum sonrasi pihtilasmam oldu. Hala takipteyim belki omur boyu ilac kullaak zorundayim gebeligim boyunca da igne kullandim. Kimisi bu gen testlerine bakmadan bu igneyivkullaniyor. Sukrolsun bebegim benimleHeterozigotlarda pıhtılaşma kanıtlanmış değildir pıhtılaşma olması dedi homozigotlarda %80 pıhtılaşma oluyormuş. bizde kesin olur diyemem dedi. kanama oluşma riski var dedi bide kanama olursa düşüğe sebebiyet vermesin sizin canlı doğum oldu yani dimi bana da vericek muhtemelen
Benimki homozigot öğrendiğimden beri tedavilerimde iğne ve aspirin kullandım. Bazı doktorlar önemsemiyor ama her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek, bence içmelisin. Benimkisi en tehlikeli olduğundan her doktor verdi en son Memorial claxane vermişti, öncekiler Hibor...Kızlar genetik test sonucum heterozigot geldi bi tane düşüğüm var kalbi durmuştu. Şimdi yeni bir gebeliğe hazırlanıyorum.. doktor gebe kalınca heparin önerdi ama boşunada kullanıyor oalbiliriz dedi. sizde bu hastalık olan var mı neler yapıldı...
Zaman ne çabuk geçiyor, tedavi zamanlarımdan biliyorum seni, Allah bağışlasın evladını, Allah analı babalı büyütsün. Benim Factor V leiden homozigot taşıyıcısım, gerçi hiç gebelik yaşamadım ama banada doktorlar doğumdan sonrada devam edeceksin dediler, sen bunu kadın doğumcuna danışarak mı devam ediyorsun, yoksa hemotolog mu merak ettim? pıhtı oluşumu önceden varmıydı peki?heterezigot olmama ragmen dogum sonrasi pihtilasmam oldu. Hala takipteyim belki omur boyu ilac kullaak zorundayim gebeligim boyunca da igne kullandim. Kimisi bu gen testlerine bakmadan bu igneyivkullaniyor. Sukrolsun bebegim benimledarisi sana.
Canim Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin insaalllahhh... canim ilk okarak kadin dogumcum dogum sonrasi 1.5 2 ay tedbir amacli devam etmemi istedi 1.5 ay sonra biraktim ama dogum sonrasi ki sezeryanla dogum yaptim bacagimda sislik oldu onemsemedim bambaska bir sikayetle acile gittigimde tesaduf eseri bacagimda pihti oldugu aciga cikti. Bebegim oldugu icin ileri goruntuleme yapilamadi ama timigrafi cekildi akcigerde sorun cikmadi kalp damar bolumu de simdilik elimde olan ilaclari gunde ikiye cikarark kullanmami tavsiye etti daha sonra kan tahlili ile duruma bakilacak.Benimki homozigot öğrendiğimden beri tedavilerimde iğne ve aspirin kullandım. Bazı doktorlar önemsemiyor ama her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek, bence içmelisin. Benimkisi en tehlikeli olduğundan her doktor verdi en son Memorial claxane vermişti, öncekiler Hibor...
Zaman ne çabuk geçiyor, tedavi zamanlarımdan biliyorum seni, Allah bağışlasın evladını, Allah analı babalı büyütsün. Benim Factor V leiden homozigot taşıyıcısım, gerçi hiç gebelik yaşamadım ama banada doktorlar doğumdan sonrada devam edeceksin dediler, sen bunu kadın doğumcuna danışarak mı devam ediyorsun, yoksa hemotolog mu merak ettim? pıhtı oluşumu önceden varmıydı peki?
Çok teşekkür ederim canım, banada nasip olur inşallah anne olabilmek. Çok geçmiş olsun, Allah korumuş canım, demek pıhtılaşma riski olabiliyormuş, banada hemotolog doğumdan sonra kullanman gerek demişti henüz hamile kalmadım hani nasıl oluyor diye merak ettim. Hemotolog kan iğnesi felan vermemişti kadın doğumcular bunu iyi biliyor, sen onlara danış demişti, o yüzden sordum takiplerini kim yapıyor diye, acil şifalar dilerim canım..Canim Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin insaalllahhh... canim ilk okarak kadin dogumcum dogum sonrasi 1.5 2 ay tedbir amacli devam etmemi istedi 1.5 ay sonra biraktim ama dogum sonrasi ki sezeryanla dogum yaptim bacagimda sislik oldu onemsemedim bambaska bir sikayetle acile gittigimde tesaduf eseri bacagimda pihti oldugu aciga cikti. Bebegim oldugu icin ileri goruntuleme yapilamadi ama timigrafi cekildi akcigerde sorun cikmadi kalp damar bolumu de simdilik elimde olan ilaclari gunde ikiye cikarark kullanmami tavsiye etti daha sonra kan tahlili ile duruma bakilacak.
Canim zaten hamilelikte salgiladigin hormonlarla pihtilasma orani artiyor ve claxen denilen bir igne kullaniyorsun 0.4 0.6 ve sanirim 0.8 oraninda igneler var drun duruma gore onlardan birini veriyor. Hastane rapor cikartiyorsun 3 aylik alabiliyorsun onunla. Aksi durumda cok pahali kutusu 70 lira falan ben 9 kutuyu gebeligim boyunca 5 10 arasi fiyatlara aldim. Insaallah tez vakitte sen de yasarsin gebeligi lutfen durumundan haberdar et beni.Çok teşekkür ederim canım, banada nasip olur inşallah anne olabilmek. Çok geçmiş olsun, Allah korumuş canım, demek pıhtılaşma riski olabiliyormuş, banada hemotolog doğumdan sonra kullanman gerek demişti henüz hamile kalmadım hani nasıl oluyor diye merak ettim. Hemotolog kan iğnesi felan vermemişti kadın doğumcular bunu iyi biliyor, sen onlara danış demişti, o yüzden sordum takiplerini kim yapıyor diye, acil şifalar dilerim canım..
Çok sağol canım benim, inşallah bende hamile kalırımda o can yakan iğnelerini vurulmak nasip olur. 5 tüp denemem var, bazen umutlarım tükensede belki bu sefer olur ümidimdeyim. İnşallah güzel haberler vermek banada nasip olur..Canim zaten hamilelikte salgiladigin hormonlarla pihtilasma orani artiyor ve claxen denilen bir igne kullaniyorsun 0.4 0.6 ve sanirim 0.8 oraninda igneler var drun duruma gore onlardan birini veriyor. Hastane rapor cikartiyorsun 3 aylik alabiliyorsun onunla. Aksi durumda cok pahali kutusu 70 lira falan ben 9 kutuyu gebeligim boyunca 5 10 arasi fiyatlara aldim. Insaallah tez vakitte sen de yasarsin gebeligi lutfen durumundan haberdar et beni.
Hic umudunu yitirme. Umutsuzluk een buyuk gunah bol bol dua et. Duamda olacaksin.Çok sağol canım benim, inşallah bende hamile kalırımda o can yakan iğnelerini vurulmak nasip olur. 5 tüp denemem var, bazen umutlarım tükensede belki bu sefer olur ümidimdeyim. İnşallah güzel haberler vermek banada nasip olur..
Allah razı olsun canım benim, sağolasın..bir kaç aydır tedaviyi bırakmıştık ama artık bir şans daha vermek istiyorum demekki içimde bir umut var diyorum kendime, eşim beni biraz demorilize etsede, adamda haklı hep negatif olunca ne değişecek diyor, yeni tedaviye pek sıcak bakmıyor...Hic umudunu yitirme. Umutsuzluk een buyuk gunah bol bol dua et. Duamda olacaksin.
Gecenin en karanlik oldugu an sabaha en yakin oldugu zamandir diye okumustum bi yerde belki de insaallah zamani gelmstirAllah razı olsun canım benim, sağolasın..bir kaç aydır tedaviyi bırakmıştık ama artık bir şans daha vermek istiyorum demekki içimde bir umut var diyorum kendime, eşim beni biraz demorilize etsede, adamda haklı hep negatif olunca ne değişecek diyor, yeni tedaviye pek sıcak bakmıyor...
İnşallah canım,artık aydınlığa çıkma vakti gelmiştir inşallah, sağolasınGecenin en karanlik oldugu an sabaha en yakin oldugu zamandir diye okumustum bi yerde belki de insaallah zamani gelmstir
Merhaba aradan baya zaman geçmiş ama sormak istiyorum varmi bebiş bende faktor 5 leiden heterozigotumİnşallah canım,artık aydınlığa çıkma vakti gelmiştir inşallah, sağolasın
Ben homozigotum... ilk gebeligimde igne ve hap kullandim ama kalbi durdu simdi yine kullaniyorum 14. Haftadayim... heterozigotlarda ikisini birden kullanmaya gerek gormeyebiliyorlar. Heterozigotlar homozigotlara gore daha masum kaliyor
Off yaaa nie duruyor igne ve hap kullanmana ragmen en korktugum hamile kalirsam 9 ay boyunca igne vurulmaktan deil şüpheyle yaşamak benim doktor folbiol ile coraspin verdi hamile kalinca igne verecek ilk gebeligim 7 haftalikken kalbi durdu hic bir skntı yoktu genetikte snra doktr bu testi istedi sonuc faktor v leiden heterozigot ve mthfr 677 heterozigot