FAKTÖR 5 LEIDEN MUTASYONU

Merhaba hanımlar,
Faktör V için: Mutant 63 °C’de Wild Type 68 °C’de pik vermektedir. bu ifade yazıyor raporumda sizin bir yorumunuz olur mu? Doktorum kan sulandırı iğne verdi, başka doktor gerek yoktu boş yere vermiş dedi kafam karıştı

Merhaba, bu konuda doktorlar 2 ye ayrılmış durumda kimisi herkeste çıkıyor kan sulandırıcı iğneye gerek yok diyor, kimi iğne veriyor. Kendi doktorunuz nasıl istediyse öyle yapın bence, ben 2 transferimde kullandım, sonra doktor değiştirdim bu transferimde kullanmayacağım.

Merhaba ben kızımın doğumundan sonra 3 buçuk aylıkken bir pıhtı atma sıkıntısı yaşadım sizin bi problem oldu mu ilaç kullandınız mı merak ettim Allah bağışlasın bu arada

Merhabalar aradan çok zaman geçmiş ama merak ettim sağlıkla kucağınıza aldınız bebeğinizi bende 27 haftada ciddi preeklamsi geçirdim erken doğum oldu iki gün sonra kaybettim bebeğimi genetik bakıldı faktör 5 homozigot çıktı sonuç 1 yıl oldu ama yeniden korkuyorum

Ben homozigotum... ilk gebeligimde igne ve hap kullandim ama kalbi durdu simdi yine kullaniyorum 14. Haftadayim... heterozigotlarda ikisini birden kullanmaya gerek gormeyebiliyorlar. Heterozigotlar homozigotlara gore daha masum kaliyor
İyi günler aradan bayağı zaman geçmiş ama bende Faktör 5 homozigot çıktı preeklamsi geçirdim şimdi korkuyorum açıkçası gebeliğiniz nasıl geçti

Merhaba bende factor v leiden homozigotum. 33 arti 4 te erken dogum oldu plasenta dekolmaniyla kanamam oldu erken doguma alindim. Bebegim 3gun yasadi 49 cm 2.500 kilo olmasina ragmen purpura fulminans diye bir hastalik sebebiyle kaybettik. Simdi tekrar gebelik dusunuyorum. Benim gibi olan arkadaslarla bilgi alışverişi yapmak isterim. 1 senedir kac doktor geziyorum hamilelik olmasa dahi kan sulandirici hap omur boyu vitamin gibi dusunerek gunluk alinmaliymis sizlerde ne gibi bilgiler war. Rabbim dermansiz dert vermesin.

Benimki homozigot öğrendiğimden beri tedavilerimde iğne ve aspirin kullandım. Bazı doktorlar önemsemiyor ama her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek, bence içmelisin. Benimkisi en tehlikeli olduğundan her doktor verdi en son Memorial claxane vermişti, öncekiler Hibor...

Zaman ne çabuk geçiyor, tedavi zamanlarımdan biliyorum seni, Allah bağışlasın evladını, Allah analı babalı büyütsün. Benim Factor V leiden homozigot taşıyıcısım, gerçi hiç gebelik yaşamadım ama banada doktorlar doğumdan sonrada devam edeceksin dediler, sen bunu kadın doğumcuna danışarak mı devam ediyorsun, yoksa hemotolog mu merak ettim? pıhtı oluşumu önceden varmıydı peki?
Bende faktor v leiden homozgotum doktorunuzun bilgilendirmelerini paylasabilirseniz cok sevinirim kimi doktor asiri korkutuyor dunyada teksin gibi hissetiriyor sinir oluyorum

X