Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmıyo ki aralarındaki çekim artıyo zamanla mervenin gocası da daş tabi merve kafayı kırmış durumda oya olmazsa boraya gitcek herif sonunda
Sebep ?Ensemın kökü agrıyo yeminle
İçimdeki siniri bosaltamadım ya
Sebep ?
Gelsin valla piskolata da neymiş mert fırat bu boru muBana gelsın bana
Gönlümü almazsan anan elimde zehirlerim de:)Kocama dun cok sinirlendim ama salon cızgı mı boxmayacam bu kez cool kadın olacam
Gelsin valla piskolata da neymiş mert fırat bu boru mu
Gönlümü almazsan anan elimde zehirlerim de:)
Elinde fiski çizgili picamalı amcalarla oynardın :)Kendimi neden zamanında ajansa yazdırmadım kı Gercı bende bu sans oldukça anca malikanelerde temizlikçi olurdum orda da fakir rolu verirlerdi. Ben kıım basrol kım
Adamdaki lükse bak hem anan gelcek hem karını üz korku da yok gece birden hık diye giderse kadın yazık olurAnasına avradına
Ayy benim mert. Kaptırmam sizlere ben onu ilk serçenin sarayında keşfettiydim ahahahaGelsin valla piskolata da neymiş mert fırat bu boru mu
Serçenin sarayı ne ola ki hiç duymadımAyy benim mert. Kaptırmam sizlere ben onu ilk serçenin sarayında keşfettiydim ahahaha
Offffffffffff
Ayy benim mert. Kaptırmam sizlere ben onu ilk serçenin sarayında keşfettiydim ahahaha
Offffffffffff
Noldu pampa
Yaaa siz yokken ben vardim iste agahahah bitane dizi canim. Adami orda kesfetmistimSerçenin sarayı ne ola ki hiç duymadım
Kız bak topık topık gezme bacacıklarını kırcam haa
Dur daha imzayı atmadım ahahahah nisanlim okursa atamicam zaten siz evli barklı utanmiyormusunuz neyse dünya ahiret enistem olsun. Benim gül gibin sevgilim varSen nişanlı deelmısın ayıp saa