- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
Hosbuldum kuzumm. Değilim aslında ama fakir gibi takiliyim burda :))
Zemo degilsen tükanın önünü kapatma :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum kuzumm. Değilim aslında ama fakir gibi takiliyim burda :))
Cunki o bir gorgusuzdu ahahahaAnaaa bilezik mi atıyo
Niye kii
Adını hatırlamıyorum ama vardı hemde dirsegine kadar :))Anaaa bilezik mi atıyo
Niye kii
Merhaba, ben fakir.
İlerde "fakir ama gururlu bir genç vardı!" diyecek olan fakir.
Yani umarım...
Bugün zengin olmak için ne yaptınız ey cemaat?
Zenginim çünkü sizin gibi dostlarım var ahahaa:)) seviyorum siziZemo degilsen tükanın önünü kapatma :)))
Adını hatırlamıyorum ama vardı hemde dirsegine kadar :))
Onuda konusturuyoz zatiii
@Puxhu BahtsizBedevii kizlar o malum konudaki yorumlarınızı kardeşime gösterdim kahkaha attik eurolar dölarlar güneşler. Sonra fakirledik birden ahahahah kardeşim diyorki bende seni manyak sanıyordum
Ben bim den alışveriş yaptimm:))Merhaba, ben fakir.
İlerde "fakir ama gururlu bir genç vardı!" diyecek olan fakir.
Yani umarım...
Bugün zengin olmak için ne yaptınız ey cemaat?
Bugun dizi günüm ufak tefek izleyen varsa goruselim 3 saat ıptalım ben
Oya ya uyuz oluyom pislik kadın
Ben bim den alışveriş yaptimm:))
Ben bime bile gidemiyom
yollarim kiz basimin gözüümün sadakasi olsun simdi zengin olmak kolay degil tabi dimiBiz fahırlara da yollasana benimkisi buyuk novel babali ossun
Oyanın suçu ne gariban kız o ben eşkiyadayım on numero tek takip ettiğim Türk dizisiBugun dizi günüm ufak tefek izleyen varsa goruselim 3 saat ıptalım ben
Oya ya uyuz oluyom pislik kadın
Bilerzik miKız bi üye vardı bileziklerini filan atıyordu adı neydi? Onu da etiketle de iki taktik versin bize:))
Zenginin malı züürdün çenesini yorarmış özet buAksam 128 di simdi 182 piiiiiiiii kiz ne konustunuz bu kadar ya ozet yok mu ozet
Oyanın suçu ne gariban kız o ben eşkiyadayım on numero tek takip ettiğim Türk dizisi
Yapmıyo ki aralarındaki çekim artıyo zamanla mervenin gocası da daş tabi merve kafayı kırmış durumda oya olmazsa boraya gitcek herif sonundaEvli adamınan aşna fişne yapan gariban mı laa