- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benim fakir olduğumu kim sülediZemo Sende gel bakem :)
ahahaha ben cohhhh zenginimmm cohhhh bi torba cikolatam vaaaa benimBu tarife uyyorum ben kizlar ya siz kaptinn @munter @UMEYYE @orkide1453 @SchonerDuft @Blacksee55 @Bir garip , Buki_89 buki novelde yedigin cikilatalari düşünürsek sen fakir olamazsin gelme
Hemide novel babali ahahahahahahahaha ben cohhhh zenginimmm cohhhh bi torba cikolatam vaaaa benim
Kız benim fakir olduğumu kim süledi
evett kocaman hemideeeHemide novel babali ahahahahah
Bu guzeldi ahahahhahahKokuyo :)))))
Biz fahırlara da yollasana benimkisi buyuk novel babali ossunevett kocaman hemideee
80 metrekare evim var bi keremm :)) şimdilik bankayla ortak ama :))Kokuyo :)))))
80 metrekare evim var bi keremm :)) şimdilik bankayla ortak ama :))
Kız bi üye vardı bileziklerini filan atıyordu adı neydi? Onu da etiketle de iki taktik versin bize:))Banka ile ortak....
Zengin olsa öyle olmazdı
Tescilli fahırsınn iste :)))
Onuda konusturuyoz zatiiiBurda sistalıgınız deel fakirliginiz gonusur
Ayyy Kuşum hoşgeldin sende mi fakirgillerdensinKız benim fakir olduğumu kim süledi
Hosbuldum kuzumm. Değilim aslında ama fakir gibi takiliyim burda :))Ayyy Kuşum hoşgeldin sende mi fakirgillerdensin
Olur, arasira bim a101 falan deHosbuldum kuzumm. Değilim aslında ama fakir gibi takiliyim burda :))
Kız bi üye vardı bileziklerini filan atıyordu adı neydi? Onu da etiketle de iki taktik versin bize:))