- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
Ben onaylı sataacam kızım yeme
Organları elletmeyek
Sonu hoş olmuyo bu fikrin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onaylı sataacam kızım yeme
hahaaaaa bu kaşıklar çekmeceye cok agır cok karışik düzenleyin burayı ilk emriydi
Kiz bende gecen gün bir panco aldım biraz ağır gözüküyor. Disardakilerde baya bakiyor e tabi biraz zengin duruyor. Zenginler de beni kendileriyle karıştırıp.
Böyle yakin gormeseler mi kiz ne kadar kötü hissettim bide benim gibilirde bana bakiyor bisi zannediyor zenginlik anlaminda kendimi hic iyi hissetmedim almamin sebebi arkadan ve onden direk kapatiyor geniş duruyor diye.
Özgüveni tavan çok da şey yapmıyo para kazanıyo gerisi teferruat tv işi hep böyle kaç tanesine sanatçı diyebiliriz kiEmpatı yapsana
Sokakta ardından ablamı abımı dıye bagrılsa nasıl mutlu olunur
Yaaaaaaaa....O ne öyle pok ye der gibi pastaya çevirmiş gibi
Özgüveni tavan çok da şey yapmıyo para kazanıyo gerisi teferruat tv işi hep böyle kaç tanesine sanatçı diyebiliriz ki
Bende bunların boş yaşadığını düşünüyorumbence herseyin bilincinde sadece aldigi para motive ediyor ... luks cantalar evler arabalar geziler ... ben boyle insanlarin daha zeki oldugunu dusunuyorum
Bende erkek olacam
Tövbe tövbeNe var Aklında ne satacan
aklıma yalan dünya da ki zerrin geldi bünye alısık değil tabi sırayla birer hafta giysek bari ya nasil bi sey merak ediyomKaça aldın?
Ona göre banlayacam
Bende bunların boş yaşadığını düşünüyorum
Para için bedenını bıle oyuncak ettı
Neyse bak kerımcanın parası fakırlerın ceneyı yordu yıne
Ol da evlenek
Kendi çok mu zengin don satıyorhayatimda fakirligimin direkt yuzume carpildigi zaman gecen yildi...adanada bir ic camasiri tukkani
..iceri girdim birsey soracam ustume soyle bir bakti baştan asagi umursamaz bir edayla konustu
zenginsenBende erkek olacam
kız sattığı seyin nereye giyildiği belli havan kime yavrum diyeydinKendi çok mu zengin don satıyor
Zeki olsa nolur, ana avrat sövüyorlar tüm gün. Çok itici. Ne yapıyorda para kazanıyor çok merak ediyorumbence herseyin bilincinde sadece aldigi para motive ediyor ... luks cantalar evler arabalar geziler ... ben boyle insanlarin daha zeki oldugunu dusunuyorum