- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
Canım benım
Sen nerde olduğumu bılıyon telımı bıle bılıyon gel
Teeee nerdesin abla
Nasıl gelem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım
Canım benım
tamam apla idolümsün biz bir tesbihin boncuklarıysak sen imamesinben 0tlye film izleyen bir insanim...istersen fakirligimi tartismayalim
Aile memnun görünüyo halindenBen ona cok üzülüyorum ya
Medya maymunu oldu
Rabbım akıl fıkır versın aıleye sabır
Ne var Aklında ne satacan
Allah ona akıl versin çantayı bize versin satar fifti fifti bölüşrük bi çeyrek parası ciksa kâr siz bi de onun evini görun
Iste ne durumda olduğunukendi gayet mutlu luks yasiyorum diye
Hayali bilem yetti bana ama suan bihter ziyagil olsam mutfaga iner süleyman efendileri azarlardım sıkıntıdangeliş gidiş bedavaya ondan zengin olsan öyle kolay mı gelmeleri hey yavrum hey kapıya iki izbandut sıkıyosa gelsinler şu an zengin olsaydın loş ışikta kitap okuyup yarın ki holding toplantısında yapacağin konuşmanın heyecanı ile bitap düşmüş gözlerine salatalık neym koyardın
Sağanee yaaa
Afyt olsun ekmeği bol ye de doyYemek yemeye gidiyom acıktım
bana dimiyonuz demi gı valla ben almadim gormedim çanta neym para insanı depresyona bile sokmuyo tam üzülecen aklına yarın alacagin ayakkabi geliyo ay ne güzelIste ne durumda olduğunu
Duyduğu hakaretlerı bıle ıdrak edecek zekaya sahıp degıl ne acı
Empatı yapsanaAile memnun görünüyo halinden
Afyt olsun ekmeği bol ye de doy
Öyle mi olduk şimdi tamam
Pasta yeEkmek yok bizim evde
hahaaaaa bu kaşıklar çekmeceye cok agır cok karışik düzenleyin burayı ilk emriydiHayali bilem yetti bana ama suan bihter ziyagil olsam mutfaga iner süleyman efendileri azarlardım sıkıntıdan
Senin döşünü dalaaanı yirim
Git yimek yi hadi
Iste ne durumda olduğunu
Duyduğu hakaretlerı bıle ıdrak edecek zekaya sahıp degıl ne acı
Pasta ye