- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
Tabi ne sandındı
gecen 5tlye indirimden şampuan aldim pörfekt zengolarinki bu kadar pirildamiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ne sandındı
Diş hekımıEnıste ne doktoru gı
Para vırmeyek gı sen soran mı
Enıste ne doktoru gı
Para vırmeyek gı sen soran mı
O zaman üzül
Yohh
Ne satamda alam ben telefon
Bence yok zengin olsak fena mı olur kerimcanın çantasını görsem hayat güvencem diye nüfusuma geçirirdimGönüller zengin olsun :)) zenginkten onemli seyler var
Diş hekımı
Bıraz denyoyumdurDemekki yapamayan yada istemeyen öyle vicdanini rahatliyor. Sanada diyen olmustur eminim aman zaten bizim milletin maydonoz olmadigi konu yok
Saçların uzunsa sat ayfon parası veriolarO zaman üzül
Yohh
Ne satamda alam ben telefon
Diş hekımı
telefonumun ekranı kırık yaptıracak 170 lira bulamadım zenginden istesem vermez ama sizden istesem hemen verirsiniz bende bu durum da ne verirsen elinle o gelir seninle haydin ablam az çok demeyelim garipleri sevindirelim bos gecmeyelim diyorum :-*
Gocanı sat yav sanki nolacak
Ben ona cok üzülüyorum yaBence yok zengin olsak fena mı olur kerimcanın çantasını görsem hayat güvencem diye nüfusuma geçirirdim
Saçların uzunsa sat ayfon parası veriolar
geliş gidiş bedavaya ondan zengin olsan öyle kolay mı gelmeleri hey yavrum hey kapıya iki izbandut sıkıyosa gelsinler şu an zengin olsaydın loş ışikta kitap okuyup yarın ki holding toplantısında yapacağin konuşmanın heyecanı ile bitap düşmüş gözlerine salatalık neym koyardınGeldiler bana gece gece
Bence yok zengin olsak fena mı olur kerimcanın çantasını görsem hayat güvencem diye nüfusuma geçirirdim
Canım benımAbla beni yanına alsın ya
2 yıl asistanlik tebrubem var
Çay neyimde demlerim
Yohhh töbe satmam
Allah ona akıl versin çantayı bize versin satar fifti fifti bölüşrük bi çeyrek parası ciksa kâr siz bi de onun evini görunBen ona cok üzülüyorum ya
Medya maymunu oldu
Rabbım akıl fıkır versın aıleye sabır
Ben ona cok üzülüyorum ya
Medya maymunu oldu
Rabbım akıl fıkır versın aıleye sabır