Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeklerde çakal olmuş ne yapımm
Hiç değilse soğuk görmeyiz fakirlikten donacaaaz :)
Yemın ederim ev ultra dağınık bıktım yaa
Hemen konu ac yardimci olalimovv zengin grubu burdaymış. kızlar eşim 10 bin değerinde açık çek verdi ne alacağımı bilemiyorum çok üzgünüm hayat cok zorrrrrr ehehe
Henüz başlamadım ama yakındır :)
Valla senin fakirlik lvl yüksekmiş.
Yastıkları kemirmeye başladın mı
Önce ağla açık çeke sınır koydu diye sonra harcaovv zengin grubu burdaymış. kızlar eşim 10 bin değerinde açık çek verdi ne alacağımı bilemiyorum çok üzgünüm hayat cok zorrrrrr ehehe
ovv zengin grubu burdaymış. kızlar eşim 10 bin değerinde açık çek verdi ne alacağımı bilemiyorum çok üzgünüm hayat cok zorrrrrr ehehe
ahahhhaa kıyamam onlaraBen parmak izlerinden bıktım. Artık tükürükleriyle camlara resim yapıyorlar çift taraflı.
Tatlis geldim acep konu ne nere geldim bn kimimsen kimsin tatliii
hangi diziyi izliyonDizim başladı benim
Onbinmilyon milyar sen naapçan bu parayı getir burda bölüşek kardeş Kardeşovv zengin grubu burdaymış. kızlar eşim 10 bin değerinde açık çek verdi ne alacağımı bilemiyorum çok üzgünüm hayat cok zorrrrrr ehehe
Bana yollaovv zengin grubu burdaymış. kızlar eşim 10 bin değerinde açık çek verdi ne alacağımı bilemiyorum çok üzgünüm hayat cok zorrrrrr ehehe
ovv zengin grubu burdaymış. kızlar eşim 10 bin değerinde açık çek verdi ne alacağımı bilemiyorum çok üzgünüm hayat cok zorrrrrr ehehe