- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
merve zengin annesinin evini gormedinmi
O nasıl zengin anne evi sen git de Benin anamın evini gör
Ben evlenince fakırledım
Memurla evlenirsem olacg buydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merve zengin annesinin evini gormedinmi
Aynen kuzm zenginde olsa huzur mutluluk olmayınca uzaklasiyon para biyere kadar emek lazım yokluk bilmek o ekmeksizliği tatmak lazım berabercezenginlik benim için onemli degil derim gonlumuz zengin olsun der ordan yirtarim
Ben evlenince fakırledım
Uyelik 50 gayma
Senin referansın oldugu üçün 25 gayma
Hiç iste ne ciftçiler istedi de gittim memuraBende cok pismanim memır ile evlendigime
Hahahhahaha haydin gidekkk deli para kazanakkkSudi Arabistan’a gidelim dilenmek içinvize alıp zengin olan duydum
Kız üye kabul etme sorusu soralım
Gel diyen yok kirayı gönder yeter de sen de :)vallah adamlar soruyor atnma ihtimalin birde ben onu secmisim gibi doguya ben gelemem diyor
Aynen kuzm zenginde olsa huzur mutluluk olmayınca uzaklasiyon para biyere kadar emek lazım yokluk bilmek o ekmeksizliği tatmak lazım beraberce
Ben evlenince fakırledım
Hiç değilse ayda bi kuzu keser yerdin :)Hiç iste ne ciftçiler istedi de gittim memura
Yokluk da olacak parasız olmuyor ama hepside çok zengin olmak istememHe he kendini avut para da bi yere kadarmış para yoksa aşk yok yıvrum huzur yok
Hiç iste ne ciftçiler istedi de gittim memura
Yokluk da olacak parasız olmuyor ama hepside çok zengin olmak istemem
He he kendini avut para da bi yere kadarmış para yoksa aşk yok yıvrum huzur yok
vallah adamlar soruyor atnma ihtimalin birde ben onu secmisim gibi doguya ben gelemem diyor
Benide löküs bi kuyaför istediydi
Şacları uzuncaa
Kupeli müpeli
Bileydim ona varirdim
Senin omreyi hallederdik