- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
Yazdim tabikide pisligimi aktardimBi cesit kufur kisaltmasi hahahahaha
Yazan oldu mu bilmiyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdim tabikide pisligimi aktardimBi cesit kufur kisaltmasi hahahahaha
Oldu oldu maykıl çantamı neymiş bende o zenginlerin mkBi cesit kufur kisaltmasi hahahahaha
Cay neyine yetmiyor senin
Fakir kokusuna geldim resmen bir de beni etiketlemisler pabucumla milosum kizim zanginlar gibi gitar dersi aliyorum parmaklarim uyustu bir kan gelsin kendilerine buradakileri paramizla dovmek icin hazir oluruz @Milana22 ile
Kiz ben seni sey diye etiketledim avrupa seversin sen gorgulusun hic kuvette siseli seyleri biliyomusun anlat bakalimFakir kokusuna geldim resmen bir de beni etiketlemisler pabucumla milosum kizim zanginlar gibi gitar dersi aliyorum parmaklarim uyustu bir kan gelsin kendilerine buradakileri paramizla dovmek icin hazir oluruz @Milana22 ile
Hahaha senden beklerdim zatiYazdim tabikide pisligimi aktardim
Kız fakir
Bı Üye vardı neydi o ya fenodika mi neydi
Aksama yemekte tarhana var la fakir corbasi
Witch sevgilime sekam olsun
Parayla dovcekse beni dovebilirBizimi dovwcenıız
Feronika burda ismi degisti
Hey maykil seveyim kaykil de onlaraOldu oldu maykıl çantamı neymiş bende o zenginlerin mk
Parayla dovcekse beni dovebilir
Feronika yi sormuyomusun.O degıl kız konu acmıstı patates kızartması yapmıstıda gocası bısey demıstı kimdi o yaw
Cok sever witch tarhanayi hahahahahHahahahah sen çok fenasın
Feronika yi sormuyomusun.
Cok sever witch tarhanayi hahahahah
benim beeenO degıl kız konu acmıstı patates kızartması yapmıstıda gocası bısey demıstı kimdi o yaw