Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama dik duruyor demi :))Elantrık supurgemın adı bile fakir yaw
Aşkolsun dün fakirliginize ortak olduydum birde okadar ombre parasi dilenirken kimse yoktu. Ben vardımAnammm seni nasıl unuttuk biz yaa
Yarın başvurucam, kaç teeeleee olsun fakir olmam icinHemen bir kredi cek adini yazdiricam basa
Ama dik duruyor demi :))
Odeyemeyecegin bir rakam olsun yeterliYarın başvurucam, kaç teeeleee olsun fakir olmam icin
CalmBeforeTheStorm bu zengin ismi yapti kendine :)Kız fakir
Bı Üye vardı neydi o ya fenodika mi neydi
Aşkolsun dün fakirliginize ortak olduydum birde okadar ombre parasi dilenirken kimse yoktu. Ben vardım
Yarın başvurucam, kaç teeeleee olsun fakir olmam icin
Eses07 fakir fakir bakma ordan gir iceri tatlımmm
Çay yaptım gelin fakirler yanında batırmalık pisküütte var.
Püskürütte varmi. Hee birde puaca vardi 3 universite bitirince kirk yillik pogacamiz puaca oluyorÇay yaptım gelin fakirler yanında batırmalık pisküütte var.
Aaa sende mi fakirgillerdensin canımBayılırım çay ve püskevite
CalmBeforeTheStorm bu zengin ismi yapti kendine :)
Fakir ama gururluyum
Kopeeeen olsun yarın kredi çekicem. 400 yolluyorum. 100 liraya bi sıtarbaks yaparsinGız sen dun o kızın tarafına gecer gibi yorum yaptın sattın sen bizi ombre parası ver affedeyım haydiii
Püskürütte varmi. Hee birde puaca vardi 3 universite bitirince kirk yillik pogacamiz puaca oluyor
Aaa sende mi fakirgillerdensin canım
Bende tahinli cevizli kabak tatlısıBen ıslak kek yaptım gel bana bim sponsorum
Yok giii ben değil. Kimdi o yaa. Bornozlu olaydaki konu sahibimiydi giiiHava atmak yassah 3 uni bitirmiş bak bak sen
Stırbaks mı nasıl oluyor orası bardağa adı mı fakır diye yazdırsam ayıp olur mu kiKopeeeen olsun yarın kredi çekicem. 400 yolluyorum. 100 liraya bi sıtarbaks yaparsin