- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Bende tahinli cevizli kabak tatlısı
Ve kek yaptım kavurma pilav çorba salata
Kavurma diyo
Zengin ya bu kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tahinli cevizli kabak tatlısı
Püskürütte varmi.
Ağzımdaki püsküütü püskürttüm
gülerken Allah iyiliğini.
Ahahahahah ben alman arkadasimla istanbula gittigimde huriye yazdiriyorduk ahahahahahahahaha kiz 1.80 boyunda. Şort totosunun dibinde. Isim huriyeStırbaks mı nasıl oluyor orası bardağa adı mı fakır diye yazdırsam ayıp olur mu ki
Ahahahahah ben alman arkadasimla istanbula gittigimde huriye yazdiriyorduk ahahahahahahahaha kiz 1.80 boyunda. Şort totosunun dibinde. Isim huriye
benim halam püskürüt dio ahaha
Kız birak puskeviti. Wi-fi açmaya unutmusum 2 saattir haha hıhı hoho yapiyom burda ayy dayak yemisten beter oldumm fakirliğin gözü kör olsunOnun doğrusu püskevit
Ağzımın suyu aktı bu adres versene kapından geçerim kokusu gelse yeter.Bende tahinli cevizli kabak tatlısı
Mk ne merak ettim. Zenginlerin bildiği bişey mi
Arkama geç fakirlik te birinçimheyoo benden fakiri:))
Koton ve lcw hahahahHeh say bakalim Turk markasi iki tane
Bizim de elektrikler kesildi netimi kapatmam lazımKız birak puskeviti. Wi-fi açmaya unutmusum 2 saattir haha hıhı hoho yapiyom burda ayy dayak yemisten beter oldumm fakirliğin gözü kör olsun
Bi cesit kufur kisaltmasi hahahahahaMk ne merak ettim. Zenginlerin bildiği bişey mi
piyano dersini bitirip gitara mi gectin sekerimFakir kokusuna geldim resmen bir de beni etiketlemisler pabucumla milosum kizim zanginlar gibi gitar dersi aliyorum parmaklarim uyustu bir kan gelsin kendilerine buradakileri paramizla dovmek icin hazir oluruz Milana22 ile
Fakir kokusuna geldim resmen bir de beni etiketlemisler pabucumla milosum kizim zanginlar gibi gitar dersi aliyorum parmaklarim uyustu bir kan gelsin kendilerine buradakileri paramizla dovmek icin hazir oluruz Milana22 ile
piyano dersini bitirip gitara mi gectin sekerim
bende viyolensel calmaya baslicimmm
superiz biz super
Cay neyine yetmiyor seninAnama geldim
Kayfe iciyorum