- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabisuiiiAynen ballı
banada çok yemek seçen biri değilimdirBende severim zaten bana daştan yumuşak olsun yeter
ben her türlü yerimHele annem firinliyo onu kiyma patates havuc biraz limon dilimi domates Allahim nasil leziz oluyi Ama bizimkiler kuru kuru firin yemegi sevmez ister istemez firinda suyunu cekiyo; ben sulu yenegini yaptim
Oh oh ne güzel valla . Ben içime dert olmustu son 4 senedir sismistim ve uzuluyordum da çok şükür inan başkası olsaydı yediğim serumlar iğneler ilaçlar yine alırdı ama şükür Rabbime kg filan almadım sanırım midemde küçüldü ama bazen çikolata krizimi engelleyemiyorumAyy çok iyi olmuş yaa doğum yapalı 8 ay oldu benim en son 86 yı gördüm tartıda sonra dikkat etmeye başladım işte evde spor falan bol su yeşilçay sabahları ılık limonlu su içiyorum. Şu an 77 yim
Aayy çikolata zatenOh oh ne güzel valla . Ben içime dert olmustu son 4 senedir sismistim ve uzuluyordum da çok şükür inan başkası olsaydı yediğim serumlar iğneler ilaçlar yine alırdı ama şükür Rabbime kg filan almadım sanırım midemde küçüldü ama bazen çikolata krizimi engelleyemiyorum
benimde regıl yakın diyetteyim güya işte bitter çikolata yedim 2 çirtikBenim regl olmama 3 gun falan kaldi herhal dun annem sutlac getirdi mis taze sutle yapmis bide oy oy oy , oglan hepsini yemedi onun yarimini yedim. Tatli krizim tuttu mu tutuyo , bitter cikileta ile gecistiriyorum napim...
Daha deme valla . Yanarım yanarım düğünüm olunca keşke bu fizikte olaydım gerçi o zamanda abes değildim ama şişko idim geneAayy çikolata zaten
bende şişko bir gelin olcamDaha deme valla . Yanarım yanarım düğünüm olunca keşke bu fizikte olaydım gerçi o zamanda abes değildim ama şişko idim gene
4 ay snra isime yarayacak bilgiler var sanirim sende rüyacm simdi yiyom da sonradan acisi cikacakNeyse bendr kaciyim siz yazınca geleyim
Ayy minnnoşş ben 3 gündür fenalardayım hem diyet bozuluyo hem spor yapamıyom ve vicdan yapıyombenimde regıl yakın diyetteyim güya işte bitter çikolata yedim 2 çirtik
Sen hele bebisini doğ sağ sağlık gerisi önemli değil ben çoğu kişiyi motive ettim sizi de ederim buarada Pınar ben4 ay snra isime yarayacak bilgiler var sanirim sende rüyacm simdi yiyom da sonradan acisi cikacak
ben dün akşam pasta yedim kola içtim ya kolayı uzun zamandır içmedim pek aramda yok ama şu regl dönemi şekere düşüyorum resmen zor tutuyorum kendimiAyy minnnoşş ben 3 gündür fenalardayım hem diyet bozuluyo hem spor yapamıyom ve vicdan yapıyom
Kız öyle deme ben ama keşke bu kgmda olaydım öyle kasilmistim ki düğündebende şişko bir gelin olcam
kaç kiloydun evlendiğinde aman ben kasılmıyorum benimkinin bir göbeği oluştu adam dünyayı yedi sanki 1 sene de 10 kg aldım yanında o kadar abes durmuyorumKız öyle deme ben ama keşke bu kgmda olaydım öyle kasilmistim ki düğünde
Benim eşim 193 boyunda ve 63 kg filan oluyodu bende 80 kg idim düğündekaç kiloydun evlendiğinde aman ben kasılmıyorum benimkinin bir göbeği oluştu adam dünyayı yedi sanki 1 sene de 10 kg aldım yanında o kadar abes durmuyorum
abbboooooooooooooooooo benim ki 180 boyunda canım 90 kg bende 160 boyunda 74 kg annem beni çok şişman görüyor ama ben çok kilo verdim 91 kg dan düştümBenim eşim 193 boyunda ve 63 kg filan oluyodu bende 80 kg idim düğünde
4 ay snra isime yarayacak bilgiler var sanirim sende rüyacm simdi yiyom da sonradan acisi cikacakNeyse bendr kaciyim siz yazınca geleyim