Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldum 3 gündür spor yapmıyom ama yedüğüüme dikkat etmeye çalışıyomBenin yemekler pisti birazdan anneme cikicam cay icin oglanin dersi halen cok fazla yarim saat oturur gelirim artik.
Abur cuburu cok severdim.
Yemekten cok abur cubur hastasiydim aslinda.
Tatli olan hersey .
Spora basladim biliosunuz evde pilates egzersizleri..
Ve diyetle pekistirmek niyetindeyim.
Nefsimu cabuk koreltirim yeter ki isteyeyim ama sanirim uzun bi sure istemedim.
Calisiyordum aman ne gerek var hep ayaktasin ye guclu ol..
Pandemi girdi aman zaten olecez dunya kiyamete gidiyor ye..
Sonrasi zaten hepimizde olan sorunlar yedikce kendimi mutlu hissederdim.
Okadar cok mutsuzdum ki kendimi mutlu etmek adina yerdim resmen.
Ha dersen ki obez mi oldun yok ama yanlisti ve gereksiz kilolar aldim 5 kilo falan.
2 si gitti. Cok da sıkmama ragmen. Ama ben o 3 kiloyu soke soke atmak istiyorum bedenimden.
Bol su egzersiz .
Yemek yemege aslinda ihtiyacimiz yok , sadece yasamak icin azcik yesek kafi ama iste insanoglu acgozlu
Neyse nerden girdim konuyacenemin bagini..
Bende sevmiyorum kokusunu ama yemeğini çok severimKarnabahar yemegi yapicam onden biraz hasladim ev koktu aspiratore ragmenB, oglan canli derste diyo ki "anne cok pis bisi kokuyo odaklanamiyorum" ahshsbz
Sağol canımAfiyet olsun canım
Hele annem firinliyo onu kiyma patates havuc biraz limon dilimi domates Allahim nasil leziz oluyi Ama bizimkiler kuru kuru firin yemegi sevmez ister istemez firinda suyunu cekiyo; ben sulu yenegini yaptimBende sevmiyorum kokusunu ama yemeğini çok severim
Bende severim zaten bana daştan yumuşak olsun yeterBende sevmiyorum kokusunu ama yemeğini çok severim
kız ağzımın suyu aktı yaHele annem firinliyo onu kiyma patates havuc biraz limon dilimi domates Allahim nasil leziz oluyi Ama bizimkiler kuru kuru firin yemegi sevmez ister istemez firinda suyunu cekiyo; ben sulu yenegini yaptim
Benim regl olmama 3 gun falan kaldi herhal dun annem sutlac getirdi mis taze sutle yapmis bide oy oy oy , oglan hepsini yemedi onun yarimini yedim. Tatli krizim tuttu mu tutuyo , bitter cikileta ile gecistiriyorum napim...Regl oldum 3 gündür spor yapmıyom ama yedüğüüme dikkat etmeye çalışıyom
Şu regl bi bitsin acısını çıkaracam. Şu an hiç.bişey yapasım yooğBenim regl olmama 3 gun falan kaldi herhal dun annem sutlac getirdi mis taze sutle yapmis bide oy oy oy , oglan hepsini yemedi onun yarimini yedim. Tatli krizim tuttu mu tutuyo , bitter cikileta ile gecistiriyorum napim...
Kaşıklamıyorum canım tarih attım üstüne kavanozunNiloyatospikk gibi nutella kasiklamak vardi simdi oysss
Reglken spor zaten nasil yapacam bilmiyorum ilk iki gun ben out of order olurumŞu regl bi bitsin acısını çıkaracam. Şu an hiç.bişey yapasım yooğ
Ben kepçeyle dalarım onaNiloyatospikk gibi nutella kasiklamak vardi simdi oysss
Kaşıklamıyorum canım tarih attım üstüne kavanozun
Neyse yalnız değilmişimReglken spor zaten nasil yapacam bilmiyorum ilk iki gun ben out of order olurum
Ben hamileyken tuzlu yiyordum şöyle mesela kalıp kalıp peynirHamileyken muzun ustune nutella surer yerdim denedin mi? Kesin denemisindir
Al benden de o kadarkız ağzımın suyu aktı ya
Ayyy çok şaşırdımBen hamileyken tuzlu yiyordum şöyle mesela kalıp kalıp peynir
Uleeeeeynnn diyetteyik tamaSeyle de guzel oluyo nutella, taze ekmege labne, ustune nutella pasta gibi oleyo