- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım boyunca vazgecemedigim şey çikolatalı yaşpasta ,rüyalarımda görür kalkar alırım çalıştığım anda bile gider marketten koşa koşa alırım hatta kocamdan utanır gizlice yer çöpe atarım ahhahahaHamileyken muzun ustune nutella surer yerdim denedin mi? Kesin denemisindir
Agzima vurdu gozdem napim yiyemiom bari hayal ediyimUleeeeeynnn diyetteyik tama
İkizi içerde kaldı diyeydinAyhh hamileyken ben , 30 kg aldim seve seve nasilsa hamileyim vur dibine dibine tabi sonra dogum yaptim , canim cok sevgili arkadasim demez mi "cikarmadilar mi cocugu karnindan, hala duruyo karnin yerinde"
Ula vicdansız kendimi zor tutuyoooomAgzima vurdu gozdem napim yiyemiom bari hayal ediyim
Tabi amac beni guldurmek, kizdirmak hosuna gidiodu s..git ulan dedim zaten karnim dikisli sana burdan bi korum ahshshahha nasil kizmissamİkizi içerde kaldı diyeydin
İyi demişin ben olsam oturur ağlardımTabi amac beni guldurmek, kizdirmak hosuna gidiodu s..git ulan dedim zaten karnim dikisli sana burdan bi korum ahshshahha nasil kizmissam
4 ayda 33 kilo nasıl verdin kız formülğ neValla doğru diyim ben 33 kg verdim 3 4 ayda . Bu sürede herşeye dikkat ettim filan . 1 senedir lahmacun yemiyom geçen eşime dedim kaç kere eve söyleyelim diye o da hep biseyler uydurdu en son o evde yokken kendim çağırdım sipariş ettim bı güzel gömdüm ruhu duymadı
Ben aslinda diyetten degil cimrilikten soylemiom lahmacun lahmacun benim kırmızı cizgim dayanamam aslaaa gecen solicektim elim telefona gitmedi amannn param cebime kalsin evden yiyek dedimValla doğru diyim ben 33 kg verdim 3 4 ayda . Bu sürede herşeye dikkat ettim filan . 1 senedir lahmacun yemiyom geçen eşime dedim kaç kere eve söyleyelim diye o da hep biseyler uydurdu en son o evde yokken kendim çağırdım sipariş ettim bı güzel gömdüm ruhu duymadı
Kendine dikkat et bi delilik yapıp çayın yanında nutellaya abanmaBen kacayim kizlar asiri dengesiz ve yari depresif ruh halimle babamin ikrami cayi hupletip biraz balans sagliyim kisiligimde opuyorum sizi
Basit. Yemiceksin4 ayda 33 kilo nasıl verdin kız formülğ ne
Ben aslinda diyetten degil cimrilikten soylemiom lahmacun lahmacun benim kırmızı cizgim dayanamam aslaaa gecen solicektim elim telefona gitmedi amannn param cebime kalsin evden yiyek dedim
Zaten beceremediğim şey oBasit. Yemiceksin
Ironik ama basit. Az ye , kaliteli ye ac kal.
En baba diyet.
Bacım kopyala yapistirma yaptım bir topikte yazmıştım ,İlk önce inanmaniz lazım4 ayda 33 kilo nasıl verdin kız formülğ ne
İyi etmişsin ama bende valla geçen sene Haziran'da ta yemişim dayanamadim napimBen aslinda diyetten degil cimrilikten soylemiom lahmacun lahmacun benim kırmızı cizgim dayanamam aslaaa gecen solicektim elim telefona gitmedi amannn param cebime kalsin evden yiyek dedim