İyiyiz tatlımnasılsın minnoş anne bebişler nasıl
ben ded iyiyim dünkü haberden sonra dahada iyi oldumİyiyiz tatlımsen nasılsın
Ne haberi kız yasaklar mıben ded iyiyim dünkü haberden sonra dahada iyi oldum
evettttttttttttttttttttttNe haberi kız yasaklar mı
hiç instadan paylaşmadım ama paylaşanların linkine girdim ben hesap falan görmedim ama
Sorma ben de mutluyum sonuçta kongrelerde virüs gizleniyordu ramazanda sofra başında bekliyor olacakevetttttttttttttttttttttt
allah seni ne yapmasınSorma ben de mutluyum sonuçta kongrelerde virüs gizleniyordu ramazanda sofra başında bekliyor olacakgece 9 ile sabah 5 arasında sokaklarda olmayacak olmamız bende umut filizleri yeşertiyor hele hafta içi fellik fellik dışarda olup hafta sonu evde olmak ki biliyorsun virüs hafta sonu dışarda oluyor beni çok rahatlattı kuzucum
Millet acannssss olmuş bacım nası buluyorlarsahiç instadan paylaşmadım ama paylaşanların linkine girdim ben hesap falan görmedim ama
çok özletme kendiniBende bugün mubişlerimi alıp ananesi ve dedesine götüreyim hava güneşli zaten yakınız belki giremem ama uğradığımda bakarım mesajlara
Ohh sefanız olsunBende bugün mubişlerimi alıp ananesi ve dedesine götüreyim hava güneşli zaten yakınız belki giremem ama uğradığımda bakarım mesajlara
aynen bende hiç görmedim profilathena canımıniçi hiç öyle bir şey paylaşmadım ama paylaşanlar dan baktım sen öyle deyince profil çıkmıyor canımıniçi
Ohh sefanız olsun
Sorma ben de mutluyum sonuçta kongrelerde virüs gizleniyordu ramazanda sofra başında bekliyor olacakgece 9 ile sabah 5 arasında sokaklarda olmayacak olmamız bende umut filizleri yeşertiyor hele hafta içi fellik fellik dışarda olup hafta sonu evde olmak ki biliyorsun virüs hafta sonu dışarda oluyor beni çok rahatlattı kuzucum
allah seni ne yapmasınben hafta sonu işe gelmeyeceğim için mutlu oldum
He zaten bana denk gelir geldi miMillet acannssss olmuş bacım nası buluyorlarsabende girmiştim dediğin gibi sadece gönderi sayfası çıkıyordu
buradaki isimlerden bulabilirler aynı kullanmayın iyimleriniziMillet acannssss olmuş bacım nası buluyorlarsabende girmiştim dediğin gibi sadece gönderi sayfası çıkıyordu
Ultra Denişikaynen bende hiç görmedim profil
Ben dicemki sahur iftar yapmıyoruz ben hamileyim kocam seferikız kaynanalar gelemeyecek iftara kutlamalı
evet canım inşallah kursağımda kalmazHa o bakımdan
He zaten bana denk gelir geldi mi
Yok benim gerçek adımla instamburadaki isimlerden bulabilirler aynı kullanmayın iyimlerinizi