- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.024
Ney kız tek mi kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ney kız tek mi kim
cıkmayacagım cumku korkuyorumSen de çıkma kız
Neyse dedin ya tek kaldım diye aha bende gidiyorum :RNey kız tek mi kim
Çok çok teşekkür ederim Allah'ım yavrularini sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahEtmez miyim rabbim bu tedavinle bebeğine kavuşmanı nasip etsin. Bizim için zor Allah için kolay ol desin olsun inşallah
Hoşgeldin canım
Ozmn bende kaçar iyi geceler kuzumNeyse dedin ya tek kaldım diye aha bende gidiyorum :R
Ben geldim herkes gitmis tel oglandaydiaaa kimse yok
Ben hiç burada değilim kusuruma bakmayın kızlar calsioyorum şuanBağa ne hoçcağalın gidiyom ben
Sağol canım insallah bir şey yoktur. Hepinizi seviyorumEn geldimmmm..
Oncelikle
Chocolita canim Allah yaninda olsun insallah bir sorun cikmayacaktir, kalbimiz seninle.
LaRisaCca bence seni instadan soyle bulmuslardir; burada instadan birsey paylasmissan falan tiklayip uzerine senin sayfana falan gidebiliyorlar diye biliyorum bi ara pinterestten birsey paylasmistim ve bonus bana adin meltem mi diye mesaj atinca ayiktim durumu saolsun mune tum pinterest baglantilarimi silmisti.
Ayrica cok gecmis olsun bol bol dinlen.
Efenin_Annesi ooo balli boregim caylar icmis afiyet olaaaa
ema1 Uzuldum kizin icin canim yaa ama vardir bunda bir hayir
Topuklu giyen kimdi ona da lafim vardi amma unuttum ben asla giyemem bi ara giydim aglaya aglaya eve geldiydim
guzel. cakma recep ivedık kaslarımla. guzel oluyorum. gunaydınGünaydın güzel hatunlar
günaydın canımmmGünaydın güzel hatunlar
günaydın canımguzel. cakma recep ivedık kaslarımla. guzel oluyorum. gunaydın
biz de seni seviyoruz çokoooSağol canım insallah bir şey yoktur. Hepinizi seviyorum
guzel. cakma recep ivedık kaslarımla. guzel oluyorum. gunaydın
Haydiiiiin canlar işlerimizi kolaylayak kahvaltımızı edek kahvelerle buluşakgünaydın canımmm
ben iş başı bekliyorum sizi burada kolay gelsinHaydiiiiin canlar işlerimizi kolaylayak kahvaltımızı edek kahvelerle buluşak
nasılsın minnoş anne bebişler nasılG Ü N O