- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.306
- 35
Bu da güzel olmuş TatlımEvet demin yapacaktım çatlak kurabiye yazdım dedim koyayım bi tane sonra minnosum istediğim fotoyu bulmuş onu yaptım
Güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da güzel olmuş TatlımEvet demin yapacaktım çatlak kurabiye yazdım dedim koyayım bi tane sonra minnosum istediğim fotoyu bulmuş onu yaptım
Çocukluğumda annem karpuz kollu kıyafet diktirmis beyaz kırmızı puantiyeli kırmızı pabuçlar almış, sabaha kadar uyuyamamistim heyacandan uyanınca giyeceğim diye bir an önce sabah olmasını istemiştim ..bayramlarmi değişti içimizdeki çocuk mu öldu yok o eski bayramlarSabah bayram heyecanı vardır
Biz büyüdük ve eski bayramlar kalmadıÇocukluğumda annem karpuz kollu kıyafet diktirmis beyaz kırmızı puantiyeli kırmızı pabuçlar almış, sabaha kadar uyuyamamistim heyacandan uyanınca giyeceğim diye bir an önce sabah olmasını istemiştim ..bayramlarmi değişti içimizdeki çocuk mu öldu yok o eski bayramlar
Kapı kapı şeker toplardik biraz bozulurduk para vermediklerinde ama, yinede mutluyduk karnımız ağrıyana kadar şeker yerdikBiz büyüdük ve eski bayramlar kalmadı
Ben bulucam seni bekleAsom ben nasıl bulucam konunu
AH kırmızı pabuç benimde vardı, rugan öyle güzeldi ki,hâlâ gözümün önünde ❤ tek bantlıÇocukluğumda annem karpuz kollu kıyafet diktirmis beyaz kırmızı puantiyeli kırmızı pabuçlar almış, sabaha kadar uyuyamamistim heyacandan uyanınca giyeceğim diye bir an önce sabah olmasını istemiştim ..bayramlarmi değişti içimizdeki çocuk mu öldu yok o eski bayramlar
Benimkide kelebekliydi kırmızı çanta kırmızı ayakkabı beyaz çorakAH kırmızı pabuç benimde vardı, rugan öyle güzeldi ki,hâlâ gözümün önünde ❤ tek bantlı
Ben o duyguyu yaşamayı çok sevdiğim için Bayram önü kendime giysiler alıyordum pandemiden önceÇocukluğumda annem karpuz kollu kıyafet diktirmis beyaz kırmızı puantiyeli kırmızı pabuçlar almış, sabaha kadar uyuyamamistim heyacandan uyanınca giyeceğim diye bir an önce sabah olmasını istemiştim ..bayramlarmi değişti içimizdeki çocuk mu öldu yok o eski bayramlar
Hepinizin bayramı mübarek olsun
Kuzucugggumm sanada hayırlı bayramlar
Hepimizin bayramı mübarek olsun
Hayırlı bayramlar şeker topağım
Bayramınız hayırlı mubarek olsun canım, hepinizin
Allahım ben uyudum prensesler gibiBen uyuyamadım ya çocuklar gibi heyecan yaptım
Ohh ne güzel valla sağa dön sola dön yok anam gelmediAllahım ben uyudum prensesler gibi