Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Sabah bayram heyecanı vardır 🤭🤭
Çocukluğumda annem karpuz kollu kıyafet diktirmis beyaz kırmızı puantiyeli 🤗 kırmızı pabuçlar almış, sabaha kadar uyuyamamistim heyacandan uyanınca giyeceğim diye bir an önce sabah olmasını istemiştim ..bayramlarmi değişti içimizdeki çocuk mu öldu yok o eski bayramlar 😔

Çocukluğumda annem karpuz kollu kıyafet diktirmis beyaz kırmızı puantiyeli 🤗 kırmızı pabuçlar almış, sabaha kadar uyuyamamistim heyacandan uyanınca giyeceğim diye bir an önce sabah olmasını istemiştim ..bayramlarmi değişti içimizdeki çocuk mu öldu yok o eski bayramlar 😔
Biz büyüdük ve eski bayramlar kalmadı 😔

AH kırmızı pabuç benimde vardı, rugan öyle güzeldi ki,hâlâ gözümün önünde ❤ tek bantlı 😍🤩🤗

Ben o duyguyu yaşamayı çok sevdiğim için Bayram önü kendime giysiler alıyordum pandemiden önce 😂

Screenshot_20210513_060540.jpg

❤️❤️❤️Kızlarr hayırlı bayramlar❤️❤️❤️
ASSOSyal ASSOSyal Minnosprenses Minnosprenses bebeklinick bebeklinick i p e k i p e k Migrenben Migrenben athena athena LaRisaCca LaRisaCca clara clara Z Zerre cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Ni454 Ni454 Cookiie Cookiie MssPARE MssPARE PeRRieR PeRRieR Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Z Zerre defne-28 defne-28 coconatt coconatt
Whiterose89 Whiterose89 H M H M Niloyatospikk Niloyatospikk -Adel- -Adel- Asiye_ Asiye_

X