- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Stres de yapıyorsundur ,tek duygu heyecan olamazEğlenmeye sonra başlıyorsun ilk yarışmalar heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres de yapıyorsundur ,tek duygu heyecan olamazEğlenmeye sonra başlıyorsun ilk yarışmalar heyecanlı
Eline sağlık o zaman canımTatlı canım
Oy gelecek mi gelmeyecek mi ya gelmezse, n9ye beğenmedilerStres de yapıyorsundur ,tek duygu heyecan olamaz
Cok tesekkür ederim canım benimEline sağlık o zaman canım
Yarışmaya hangi güzel tatliyla katılıyorsun acaba canımCok tesekkür ederim canım benim
Senin geç bir saat değilmi mu canımBende uyumaya gidiyorum
Canım burdan adını vermem belki yasaktır ama konusu birazdan açılırYarışmaya hangi güzel tatliyla katılıyorsun acaba canım
Geç kaldım annem sabah ezanındınfa dikilir tepeme bayram sabahı uyunulmaz kalkın diyeSenin geç bir saat değilmi mu canım
Asom ben nasıl bulucam konunuCanım burdan adını vermem belki yasaktır ama konusu birazdan açılır
Dokunmayın minmosuma biz erkenci tayfayızSenin geç bir saat değilmi mu canım
Hepsimi aynı olur bu annelerin bizdede yayılmaz sabahın köründe kahvaltı edilirGeç kaldım annem sabah ezanındınfa dikilir tepeme bayram sabahı uyunulmaz kalkın diye
Benim herif de namazdan sonra uyumam diyor şimdi erkenden uyudu ben kaldımGeç kaldım annem sabah ezanındınfa dikilir tepeme bayram sabahı uyunulmaz kalkın diye
Yok kuzum şaşırdım sadece görünce gozler alışık değilDokunmayın minmosuma biz erkenci tayfayız
Allah başımızdan eksik etmesin gidip uyum benHepsimi aynı olur bu annelerin bizdede yayılmaz sabahın köründe kahvaltı edilir
Sende uyuBenim herif de namazdan sonra uyumam diyor şimdi erkenden uyudu ben kaldım
Sabah bayram heyecanı vardırYok kuzum şaşırdım sadece görünce gozler alışık değil
Tamam bu defa kesin gidiyorumSende uyu
Bende gidiyorumTamam bu defa kesin gidiyorum
Bende gidiyorum