Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaayy şahaaane şifa olsun şekerimEki Görüntüle 2848284
Sana özel sunum yaptım baby hiç yapmamıştım bak
Sana değerVaayy şahaaane şifa olsun şekerim
Sağol hayatımmSana değer
Sanada afiyet şeker olsun balım
Hem gözümüz hem gönlümüz şenlensin
Iyi bayramlar kurbisim çok teşekkür ederim canım
Bacım bayram şekerim yok ama Kocam beyin erzakları ikram edeyim sizlere onlar daha güzel
Ne kine onlarBacım bayram şekerim yok ama Kocam beyin erzakları ikram edeyim sizlere onlar daha güzel
Atmayayım yasakta canı isteyen olur hamiş olurNe kine onlar
Aynı benimki dün bi dolu alışveriş yaptık bide Kuruyemişi çok almış dedim bu çok diye oradayken deseydin diyor sonra saklama kabına döktük hakikaten çok almışız diyoAtmayayım yasakta canı isteyen olur hamiş olur
Adam markete gittik mi ne bulursa dolduruyor sonra göbeğim çıktı benim diyor
O ne giiBacım bayram şekerim yok ama Kocam beyin erzakları ikram edeyim sizlere onlar daha güzel
Ahahah haha iyi bari çok aldığını kabullenmiş kız buda bir ilerlemeAynı benimki dün bi dolu alışveriş yaptık bide Kuruyemişi çok almış dedim bu çok diye oradayken deseydin diyor sonra saklama kabına döktük hakikaten çok almışız diyo
Abur cubur kızO ne gii
Kız ben hamiş değilim mesela tatlımı tuzlumu bunlarAtmayayım yasakta canı isteyen olur hamiş olur
Adam markete gittik mi ne bulursa dolduruyor sonra göbeğim çıktı benim diyor
Karışık gülüm tatlı çok yedi mi canım tuzlu çekti benim diye aranıyor sonra tuzlu yedi mi tatlı çekti canım diye aranıyor tabi bunlar hep bahane maksat aklında durmasın midede dursunKız ben hamiş değilim mesela tatlımı tuzlumu bunlar