- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
Mantımi sahurda anam anam biraz önce yürümek spor nee gitti kiz
Yicemmmmmm
Zaten onları yiyebilmek için yürüyorum.
500 kalori yakıp 500 kalorilik yeyince hiç bişey yememiş gbi oluyorumasdaffadaffs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantımi sahurda anam anam biraz önce yürümek spor nee gitti kiz
Uc gun ne oyle kuzu sana uyku ilacı versek yanlıslıkla bır daha uyanmazsın o zamanMaksat uyumamak ama şekerim ben 3 gün uyumam sarhoş sarhoş dolanırım
Çok güzel mantıkYicemmmmmm
500 kalori yakıp 500 kalorilik yeyince hiç bişey yememiş gbi oluyorumasdaffadaffs
Biz alışmışız etkilemiyo demekBenide icine dussem nafile
Cok aliskin değilsin sen demrk ki kuziKokusu beni çeker severim ama içeyim gözler kapanmaz hic
Bu gece illa biri gitmeli gibi bu seferde beni gönderdi hahahahaUc gun ne oyle kuzu sana uyku ilacı versek yanlıslıkla bır daha uyanmazsın o zaman
Bu öz-güven nerden geliyo bacımIı -ıhhh
Aynen tatlımCok aliskin değilsin sen demrk ki kuzi
Wuuu mantığa bak yaaaYicemmmmmm
Aynen canım benım uykumu su kacırıyor dus alayım bıttı uyku falan yok oluyorBiz alışmışız etkilemiyo demek
Ama Yüce Rabbim bu nimetleri ben yeyim diye yaratmış saygısızlık edememBu öz-güven nerden geliyo bacım
Alış alış sev onuAynen tatlım
Sevmem o beni sevsinAlış alış sev onu
Çubuk kraker yedim şimdi sahurum olabilerBen acıktım ne yicez
Kuzu benı bilyon oka romantık gacı dėgılem niyaziyıde sóyleyebılırımBu gece illa biri gitmeli gibi bu seferde beni gönderdi hahahaha
Artık bi pare vardı
Oyyyy yüreğim pare pare
gidiyorsun nere nere
Heryerin yare yare diye ağıt yakarsin
Döverim ben seni uzeni kuzuSevmem o beni sevsin
Kimi sevsem ters tepki yapiyii
Hahahaaa şapşik
Assosyali astsolist gibi okudum hahaha
Yakışır benceAssosyali astsolist gibi okudum hahaha