Ahhhh adam evde... iki dk elime aliom kiziy napiosun o telefonla falan... evde olmasa islerimi bitirip girip takiliodum kk da...Şaka yaptım canikom keşke daha çok gelsen çok özlüyoruz seni
Bende gelem beraber olsun camasir suyu severim dag esintisi favorim damakta ayri bi tat birakeyoBen gidemde az çamaşır suyu içeyim birde evin tozunu pisliğini yutup geleyimişim bitince görüşürüz kızlar
Ah bu naletlerAhhhh adam evde... iki dk elime aliom kiziy napiosun o telefonla falan... evde olmasa islerimi bitirip girip takiliodum kk da...valla sohbetinizi ozledim bende
Gek gel tek başına zevk almıyorumBende gelem beraber olsun camasir suyu severim dag esintisi favorim damakta ayri bi tat birakeyo
İyidir sosyalimDefoo selamseni hep görüyordum topiklerde naber
Temizlik robotu çıksa ilk alacağım şey olacakJetgillerdeki robottan isteyelim ya
Evet canım eğlence olsun işte kızlar baya iyiler amaYemek yarışması mı
Benim o tür şeylerde hiç şansım yoktur
Online yemek kursuna katılacağımEvet canım eğlence olsun işte kızlar baya iyiler ama
Hadi bakalımOnline yemek kursuna katılacağım
O bitince bende dökerim marifetleri
Ohhh ne güzel ellerine sağlık canımHu huyu beybilerrnaperrr
MssPARE kız bende ilk defa katıldım sunum yaparken baya zevkli oluyor. Ki ben hiç beceremem sanıyordum ama ortaya şahayane bişey çıktı
Bakayım tatlılara diye çıktım tel konusmam oldu şarjım bitti yaprak saricam yerken ıyide sarması lanet bi siiiiHu huyu beybilerrnaperrr
MssPARE kız bende ilk defa katıldım sunum yaparken baya zevkli oluyor. Ki ben hiç beceremem sanıyordum ama ortaya şahayane bişey çıktı
Teşekkür ederim bitanemmOhhh ne güzel ellerine sağlık canım
Amann bana yaprak demeBakayım tatlılara diye çıktım tel konusmam oldu şarjım bitti yaprak saricam yerken ıyide sarması lanet bi siiii
Merak ettim sende ekledin mi kurabiyemm
Ayy sunumda mı vaaaarHu huyu beybilerrnaperrr
Canım çekti şu an oruç oruçTeşekkür ederim bitanemm
Amann bana yaprak demeramazan başı gibi 3 gün üst üste yaprak sardım
Yok nevreste den haber bekliyorum ona göre paylaşcam
Şükür kavusturanaİyidir sosyalim
Bende sana denk geliyordum arada
Konuşma kısmeti bugündeymiş
Senden naber
Tamama canım heycanla bende seni bekliyorumTeşekkür ederim bitanemm
Amann bana yaprak demeramazan başı gibi 3 gün üst üste yaprak sardım
Yok nevreste den haber bekliyorum ona göre paylaşcam