Aaa görmedim minnoş paylaşımınıEvet canım, minnos yaptı paylaştı, kurbiş bugün paylaşır. Ben daha yapmadım tembelim
Ne oldu kiCanimmm nasılsın valla dün eşim gosterdi gözleri dolmuştu çok üzüldüm rabbim ahlarini yerde bırakmasın
Çocukların fotosu vardı canım hep kan yara bere içinde görünce çok kötü oldumNe oldu ki
Amin Canım allah cok buyuk ,mazlumun ahi kalmazCanimmm nasılsın valla dün eşim gosterdi gözleri dolmuştu çok üzüldüm rabbim ahlarini yerde bırakmasın
He ya ama dağınık bıraktım kumandayı kırdımBırak dağınık kalsın
İyiyim şükür benim oğlanla uğraşıyorum bizimkinin kız arkadasi demiş ki saçın güzel olmamis bildiğin depressyondayizAmin Canım allah cok buyuk ,mazlumun ahi kalmaz
Çok şükür cancazim sen nasılsın
Sağol kuzucumAaa görmedim minnoş paylaşımını
Ellerinize sağlıkbende heves ediyorum yarışmaya ama ne zaman hangi yemek olur bilemiyorum
O kismetten çıkmışHe ya ama dağınık bıraktım kumandayı kırdımtutacak kocada yoktu
Allahım yerim yaaİyiyim şükür benim oğlanla uğraşıyorum bizimkinin kız arkadasi demiş ki saçın güzel olmamis bildiğin depressyondayiz
Nolduki canım öyle birdenEvet canım 12 mayısta gelecek
Sen bizi beğenmiyorsun muSelam la hepinize...
Dutum yok yazasim yok..
Zate giremiodum heriften mutevellit..
Can pareemmm gitti hevesim gitti
Biz olmasak dunya karanlıkYeni uyanmadım ama foruma yeni girince günaydın oluyor
Günaydın güzellikler
Askolsun uzuldugumu dile getirmek istediydimSen bizi beğenmiyorsun mu
Güneşten daha aydınlıksınız mübarekBiz olmasak dunya karanlık
Şaka yaptım canikom keşke daha çok gelsen çok özlüyoruz seniAskolsun uzuldugumu dile getirmek istediydim
Siz cansinizzzzz