Tuvalet meselesi yüzünden kalktım bakayim dedim beybiGünaydın aşkomm sen niye erkencisin
HahahTuvalet meselesi yüzünden kalktım bakayim dedim beybisen napiyon
Araştırma yaptın dimiHahahbende tatlımı yapcam inşallah onun heyecanı ile kalktım biraz da işler var anca toparlarım
Yaptım kuzum akşam yatarken hala sayıklıyırdum adamı da uyutmuyırumAraştırma yaptın dimi
Delü adamı bırakYaptım kuzum akşam yatarken hala sayıklıyırdum adamı da uyutmuyırumhadi ben yatıyorum iyi geceler didi döndü gari
Olmazz anca beraber kanca beraberDelü adamı bırak
Günaydın canım benimGünaydın kızlar
Bilmiyorum ki canım gidersemde çokta önemli değilcevizli tarcinli kek beybi sen gitmezsin
Canım mesajını gördüm gitsende üzülme bence doğru konuşmuşsunBilmiyorum ki canım gidersemde çokta önemli değil
Teşekkür ederim canım doğru bildiğimi söyledim soylerimde ne zaman olursa olsunCanım mesajını gördüm gitsende üzülme bence doğru konuşmuşsun
Değişik bir bakış açısıZerrrrrre sevmem
Ama foto çok hoş değil mi ...
Dengesiz bı foto .
Bipolar Bozukluk gibi
Fotonun Altına ibolar bozukluk yazmışlar hatta o da ayrı makara olmus
Aaaaaa neden ama öyle sert konuşmadı ki
Bunlar kimKahve __Kokusu canım dün 50 yaşında biri tatile çıkmamış öyle bir konu vardı oradan beğenmedim attılar büyük ihtimalle kıvılcım ve çetesi şikayet etmiştir
Ben yoktum okumadım canım yorumları frofili üzgün yazıyordu onu gördüm sadeceAaaaaa neden ama öyle sert konuşmadı ki
Dün gece halen beğenmedim yapıyorlar demişti
Eee bende yazdım bir sürü
Kizin korktuğu başına geldi kaç gün sonra gelicek ki
Kahvem aynı konuya beraber yazdık biliyorum yorumlarını gece halen beğenmedim yapıyorlar demişti sabah gitmişBen yoktum okumadım canım yorumları frofili üzgün yazıyordu onu gördüm sadece
12 mayısa kadar yok canımDut o kadar keskin ne yazdı ki görmedim benne kadar yok acaba