- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Dimi bende istiyorum o emojilerdenAğlama emojisi neden yok ki yorumların altında ya da dil çıkarıp ölü taklidi yapan emojilerden
Benim çocukları sana yollayayım saat 7 de sabah olunca hadi kalk anne desinler bakim bak o zaman sen de benim gibi uyku diye dili dışarıda geziyor musun gezmiyor musun?Dimi bende istiyorum o emojilerden
Tamam tamam hadi uyu seni tutmayım ben bi bu saatlerde boş oluyorum rahatçaama işte kimse kalmıyor
İyi uykular balım
Hahah bekarlığımın tadını çıkarmaya devam edeyim o zamanBenim çocukları sana yollayayım saat 7 de sabah olunca hadi kalk anne desinler bakim bak o zaman sen de benim gibi uyku diye dili dışarıda geziyor musun gezmiyor musun?
Zombi anneleri olmasın diye çabam başka bir amacım yok gerçekten
Hani bana hani bana
Kız kahve dün seni etiketlicem diye anam ağladıHani bana hani bana
Allah'tan etiketlediginiz aktif üye değil hesap pasif canımKız kahve dün seni etiketlicem diye anam ağladışurada bi boşluk varmış görmedim yapıyorum etiketi yoksun zaten bide yanlış kahveyi etiketledim
Hahah evet ufak çapta bi kalp çarpıntısına neden olmuştum kahve banlanmış diyeAllah'tan etiketlediginiz aktif üye değil hesap pasif canımmsspere ile seni fırçalardi artık niye beni sürekli etiket yapiyonuz diye. kahve kokusunu biri almış vermiyor sistem bende alt tire koydum o yüzden canım
Mune nin yardımcı asistanı olsa hakkını verir haa
Yapar kesin kk nın tozunu attırır iyi uykular canımMune nin yardımcı asistanı olsa hakkını verir haahiç gözden kaçırmıyor
Bende uyumaya gidiyorum canım benim iyi uykular
İyi geceler kahve kokusuYapar kesin kk nın tozunu attırır iyi uykular canım
Biz mi ban yemisiz yoo burdayiz ay
Günaydın canımİyi geceler kahve kokusu
UyuyamadımGünaydın canım
Dut ağacı yemiş siz değilBiz mi ban yemisiz yoo burdayiz ay
Olur arada öyle bende uyumadım hiçUyuyamadım
E burada da degildin napiyodun kuOlur arada öyle bende uyumadım hiç