Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Dimi bende istiyorum o emojilerden
Tamam tamam hadi uyu seni tutmayım ben bi bu saatlerde boş oluyorum rahatça ama işte kimse kalmıyor
Benim çocukları sana yollayayım saat 7 de sabah olunca hadi kalk anne desinler bakim bak o zaman sen de benim gibi uyku diye dili dışarıda geziyor musun gezmiyor musun?
Zombi anneleri olmasın diye çabam başka bir amacım yok gerçekten

Hahah bekarlığımın tadını çıkarmaya devam edeyim o zaman (dipnot: evliyim çocuk olmayınca bekarlar gibi hissediyorum kendimi)

Kız kahve dün seni etiketlicem diye anam ağladı şurada bi boşluk varmış görmedim yapıyorum etiketi yoksun zaten bide yanlış kahveyi etiketledim
Allah'tan etiketlediginiz aktif üye değil hesap pasif canım msspere ile seni fırçalardi artık niye beni sürekli etiket yapiyonuz diye. kahve kokusunu biri almış vermiyor sistem bende alt tire koydum o yüzden canım

Allah'tan etiketlediginiz aktif üye değil hesap pasif canım msspere ile seni fırçalardi artık niye beni sürekli etiket yapiyonuz diye. kahve kokusunu biri almış vermiyor sistem bende alt tire koydum o yüzden canım
Hahah evet ufak çapta bi kalp çarpıntısına neden olmuştum kahve banlanmış diye
MssPARE zaten gidip 18 grubuna dua listesini yapıştıracak bu gidişle sonra onu bulamıycaz

Hahah evet ufak çapta bi kalp çarpıntısına neden olmuştum kahve banlanmış diye
MssPARE zaten gidip 18 grubuna dua listesini yapıştıracak bu gidişle sonra onu bulamıycaz
MssPARE m benim yaaa size gelenleri bile hemen namaz topigine etiket yapıyor canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…