- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Bir ara söylerimBunlar kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara söylerimBunlar kim
Galiba anladım tahmin ettim sonradanBir ara söylerim
Galiba anladım tahmin ettim sonradan
Cok diilmis hadi12 mayısa kadar yok canım
Canim şikâyet etmişlerdir ondanÇok saçma ya bana geln tepki kimseye gelmedi ama dut banlandi
Aynen canımCanim şikâyet etmişlerdir ondan
Ben varım ama diğerlerinden ses yokÇok sessiz buralar niye.kimse yok hu huu
Kimseden ses çıkmıyor hoşgeldin canimBen varım ama diğerlerinden ses yok
Canım evle ilgileniyorum valla eşim bayram için bı şeyler almış onları dolaba yerlestirdim yemek yapacam birazdan ev dandini daha
Kimseden ses çıkmıyor hoşgeldin canim
Kız siz bu kadar zamanı nereden buluyorsunuz banada soyleyin, gidim satın alacağım benim işim bitmiyorBen varım ama diğerlerinden ses yok
Hoşbuldum canım bende tatlı yapıyorum bitsin gelicemKimseden ses çıkmıyor hoşgeldin canim
İftara yetiş canım sizin orada ezan daha erkenCanım evle ilgileniyorum valla eşim bayram için bı şeyler almış onları dolaba yerlestirdim yemek yapacam birazdan ev dandini daha
Yavaş mısın acabaKız siz bu kadar zamanı nereden buluyorsunuz banada soyleyin, gidim satın alacağım benim işim bitmiyor
Değilim canım pire gibi durmam hiç ama benim sorunum topladigim yeri aynı hızla dağıtan bir canavar var arkamda bitmiyor bu yüzden sanırımYavaş mısın acaba
Ne tatlısı bende yapicam karar veremdimHoşbuldum canım bende tatlı yapıyorum bitsin gelicem
İftara yetiş canım sizin orada ezan daha erken
Haklısın canım işimin çoğu bitti yemeğe girisecem şimdi taze fasulye yapacam hemencik yaparımHoşbuldum canım bende tatlı yapıyorum bitsin gelicem
İftara yetiş canım sizin orada ezan daha erken
CookDeğişik bir bakış açısı psikolejiye merakın var sanırım
Yarışma için hazırladım canım şimdi sunucamNe tatlısı bende yapicam karar veremdim