- 16 Aralık 2019
- 20.224
- 80.493
- 31
Yap yapAy çok müteşekkirim şuan teşekkürler Migrenben ya bende mi böyle yazsam tarifleri acaba diye düşünüyorum. Normalde telime notlara kaydederim ve tarife bakmak istediğimde ekranın ışığı kapanır sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap yapAy çok müteşekkirim şuan teşekkürler Migrenben ya bende mi böyle yazsam tarifleri acaba diye düşünüyorum. Normalde telime notlara kaydederim ve tarife bakmak istediğimde ekranın ışığı kapanır sürekli
Olsun benim için çok üzücü türlü yiyeceklerin zevkinden zaten iftara kadar eksik kalcam.
Bide sahurda yulaf yicem.
Ağlaya ağlaya yer ağlaya ağlaya iftarı beklerm
Hey yavrum hey daha ne mihtişim tarifler var bi gün yoğurtla bi gün sütle yiyom dahaaa aaah zalımsın dünya zalım neyse ben gidem gaynanamın oğlunu galdıram görüşürük afiyet olaDiyette en zorlandığım şey yulaftı. Sen yaz çörekleri deftere git sonra yulaf ye zalım dünya
Hey yavrum hey daha ne mihtişim tarifler var bi gün yoğurtla bi gün sütle yiyom dahaaa aaah zalımsın dünya zalım neyse ben gidem gaynanamın oğlunu galdıram görüşürük afiyet ola
Hössün otursun evinde baaa ne ben niye galdıram kalksın gendiKaynananı kaldırmada afiyet olsun
Hayırlı sahurlar kızçeler
Hoşbuldum ne konuda sahura mı ben bir anda daldım daHayırlı sahurlar Hoşgeldiniz siz neler yaptınız bakalım
Hoşbuldum ne konuda sahura mı ben bir anda daldım da
Normal kahvaltı türü yiyoruz canım öteki türlü rahatsız oluyorum ya annem hazırlıyorum ben bebek gibi hazıra konuyor umEvet sahura
Ellerine sağlık canım afiyey olsun birgün denicemCok teşekkür ederim canım, tadida gerçekten öyleydi
Tam kapanmada napiyorsunuz kizlar sıkılıyor musunuz?
Normal kahvaltı türü yiyoruz canım öteki türlü rahatsız oluyorum ya annem hazırlıyorum ben bebek gibi hazıra konuyor um
Ben sıkılmıyorum normalde çalışıyorum kapanma sayesinde evdeyim dinleniyorumTam kapanmada napiyorsunuz kizlar sıkılıyor musunuz?
Seninde anneler günün kutlu olsunEn güzeli hazır buldunmu konacaksın Anneler iyki var Herkesin anneler günü kutlu olsun bu arada
Eki Görüntüle 2845970
Inş canım şimdiden afiyet olsunEllerine sağlık canım afiyey olsun birgün denicem
Kuzum nerelerdesin senHayırlı sahurlar beybiler ❤
Buralardayim bebeem nörün, zeytin uyuyomuKuzum nerelerdesin sen
Ben sıkılmıyorum normalde çalışıyorum kapanma sayesinde evdeyim dinleniyorum