- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Yok canım bizim bir bağ evimiz var yeni yapıldı iç temizliğini yaptım dolaplar yapıldı onları temizledim iç dış bahçe bittimBayram temizliğine mi giriştin
Ama kimse gelmicek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bizim bir bağ evimiz var yeni yapıldı iç temizliğini yaptım dolaplar yapıldı onları temizledim iç dış bahçe bittimBayram temizliğine mi giriştin
Ama kimse gelmicek ki
Yoruldun canım.kahvemYok canım bizim bir bağ evimiz var yeni yapıldı iç temizliğini yaptım dolaplar yapıldı onları temizledim iç dış bahçe bittim
Allah güç kuvvet versinnnYok canım bizim bir bağ evimiz var yeni yapıldı iç temizliğini yaptım dolaplar yapıldı onları temizledim iç dış bahçe bittim
Cay ıcıyorum bebısımIyiyiz canım sen nasılsın
Ben.filme bakıyorum show da cici baba
Hemde nasıl parem yattığım yeri beğenicem gibi duruyor bugünYoruldun canım.kahvem
Kuzum herıf ızınlıyken pek gelemiyorum.Dövelim yakalarsak
Kız neredesin sennnn
Gelen oldukca biz old oluyoruz
Olur kuzumBizim namaz gurubumuz var istersen etiket yapayım defnecim
Tamam ekliyorum ❤Olur kuzum
Kuzum belli olmaz yaşlı deyip geçmemek lazımyaşlı teyzenin mi
amiin
Dut dayı
Napıyosun bakalım
Bayram temizliği felan mı kuzum
Oo perii nerdesin kız sen
bebeklinick beybiii yarışmaya katılıyor musun
ASSOSyal tatlımmm
Hee canlarım beni merak etmıs ler herıf evde kuzum cok giremıyorm o varkenKuzum herıf ızınlıyken pek gelemiyorum.
Cay ıcıyorum kuzucugum gel İçekSeni gözlüyürdük sen napin
O uyku bende de olsaHemde nasıl parem yattığım yeri beğenicem gibi duruyor bugün
Defnecim o uyku bende de yok günde 4 ve ya 5 saat uyku zor uyuyorum mecazi anlamda dedim o lafıO uyku bende de olsa
Papatya çayları ile zor uyuyorum
Aaa bendensin deseneDefnecim o uyku bende de yok günde 4 ve ya 5 saat uyku zor uyuyorum mecazi anlamda dedim o lafı
Minnosummm beybiimASSOSyal neredesin canımmm
Canum kurbişiiimmm❤Dut dayı
Napıyosun bakalım
Bayram temizliği felan mı kuzum
Oo perii nerdesin kız sen
bebeklinick beybiii yarışmaya katılıyor musun
ASSOSyal tatlımmm
hoşgeldinHellooo
Hosbuldum parem nasılsınhoşgeldin