- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.478
- 31
Gözünde büyütmeee biterAhh ah bi de benimki bitse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünde büyütmeee biterAhh ah bi de benimki bitse
Oooh kafa miissValla iyiyim dutum ya gülüyorum bile bak
Kurabiyem ben ayrıldım koca denen şeyden
Hahahaha sesli güldüm annem gözlerinin altından bana baktı ALLAH akıl versin dediAdamın donu aman aman tövbe allahım tövbe supaneke don tövbe yarebbi acaba giydimi allah belanı versin don essalamun aleyküm ve rahmetullah allahım tövbe
Valla Canım nefret ediyorum şu temizlikten desem o bile az gelirGözünde büyütmeee biter
Aynen oh ben iyiyimOooh kafa miiss
Aldı gitti giydi mi acaba
Ciddi olamazsın
Bazıları çöp bulsa alıyor ya
Rabbim sanada hayırlı eş nasip etsin canımAynen oh ben iyiyim
Allah sizleri mutlu mesut etsin
Kizlarrrrrr dutum
Hayırlısı tatlım dua edin hayırlısı osenolsun yoksa ben mutluyum şuanRabbim sanada hayırlı eş nasip etsin canım
En önemlisi bu ya canım rabbim hayırlısını versin inşallahHayırlısı tatlım dua edin hayırlısı osenolsun yoksa ben mutluyum şuan
Yok canımAldı gitti giydi mi acaba
Allah en hayırlısını kalbine göre versin canımHayırlısı tatlım dua edin hayırlısı osenolsun yoksa ben mutluyum şuan
amiin hepimizde fazlasıyla eksik varHahahaha sesli güldüm annem gözlerinin altından bana baktı ALLAH akıl versin dedi
Biter biterValla Canım nefret ediyorum şu temizlikten desem o bile az gelir
Benimki şimdi başlasam bayrama anca biter
HepimiziAynen oh ben iyiyim
Allah sizleri mutlu mesut etsin
Kizlarrrrrr dutum
Allah için bez kıtlığı mı varYok canım
Belki de yer silme bezi yapmak istemiştir
Allah en hayırlısını kalbine göre versin canım
❤amiin hepimizde fazlasıyla eksik var
Biter biter
Hepimizi
Bacular ben gidem çimem namaz kılam uşakların durumuna göre yatam uyuyam sahura buluşakAmin canım.aynen herkesin gönlüne göre versin
❤
Belki de fantezisi vardırAllah için bez kıtlığı mı var
Bu şey oldu şu geçenki konuya döndü kicimda bezle dolaşıyorum diyen kadınaAllah için bez kıtlığı mı var
Allah kabul etsin canımBacular ben gidem çimem namaz kılam uşakların durumuna göre yatam uyuyam sahura buluşak
Bizim namaz gurubumuz var istersen etiket yapayım defnecimAllah kabul etsin canım
yaşlı teyzenin miBelki de fantezisi vardır
Bu şey oldu şu geçenki konuya döndü kicimda bezle dolaşıyorum diyen kadına
amiinAllah kabul etsin canım