Baaa hergün bayramAmaannn Bayram yok bu sene, öyle çok da temizlik yapmaya gerek yok
Büyük ihtimal ben olurum çoğunlukOruç bitince burada hiç biriniz kalmayacaksınız geceye demi
Helal kızBende bi kere çamaşır sererken herifinkini düşürdüm aşağı balkonun demirine. Evde de yoklar .zaten olsalar da utanırım ne dicem donu verin mi. Neyse napsam napsam kalın bi ip buldum ucuna da tel tokadan kanca yaptım oltalamayla çektim aldımepey uğraştım ama aldım allahtan rüzgar yoktu
Kız evde yoklar memlekete gitmişler hem utanırım benHelal kızdüşse ben gider isterim
Ama bir yandan da iyi oldu böyle ,normalde bayramın ilk günü bizim evde 55 kişi oluyorduÖyle cidden kendimize tamizlik yapıyoruz işte
Ohh ne güzel nasılsın nalin iyi misinBenimde bugün dolablarida sildim ve bitti artık biraz guzellesebilirim
Belki fantezisi varrrErkek donu
Heç valla ben zaten bayram da yapmayı düşünüyorum ağzım açıkkenAmaannn Bayram yok bu sene, öyle çok da temizlik yapmaya gerek yok
Bence de senin uykun gelmemeliiiAy bana da geldi ama benim uykumun gelmesi sana haksızlık bence .
Sonuçta sen beşik salladin
Kız Allah senii ya valla kahkaha atıp duruyorum adam diyo nolduBende bi kere çamaşır sererken herifinkini düşürdüm aşağı balkonun demirine. Evde de yoklar .zaten olsalar da utanırım ne dicem donu verin mi. Neyse napsam napsam kalın bi ip buldum ucuna da tel tokadan kanca yaptım oltalamayla çektim aldımepey uğraştım ama aldım allahtan rüzgar yoktu
Iıı ben tavuk olarak biliyonOruç bitince burada hiç biriniz kalmayacaksınız geceye demi
Dimeeee işte onu Dimeeee hah gitti artık yatsı namazı da kesin bu sefer de o gelecek aklımaHahhahhaha
Hay dona tüküreyim de bi siyin kalmaz
Almışlar adamın donunu belkidemgiydi şuan o dön var üstünde
Bende çok mutluyum yasaklar sayesinde kendi evimde geçiriyorum bayramı sakin sakşnAma bir yandan da iyi oldu böyle ,normalde bayramın ilk günü bizim evde 55 kişi oluyordu
Kocamın en çok sevdiği don size düşmüşHelal kızdüşse ben gider isterim
Hoşbulduk güzelimKızlar ben eskiyorum farkındamısınız
Hoşgeldin canım
Ohh ne güzel nasılsın nalin iyi misin
Belki fantezisi varrr
Heç valla ben zaten bayram da yapmayı düşünüyorum ağzım açıkken
Bence de senin uykun gelmemeliii
Kız Allah senii ya valla kahkaha atıp duruyorum adam diyo noldudiyemiyorum da konu don diye
Iıı ben tavuk olarak biliyon
Dimeeee işte onu Dimeeee hah gitti artık yatsı namazı da kesin bu sefer de o gelecek aklıma
Bekar mısın kuzum senKocamın en çok sevdiği don size düşmüş
Verseniz cok özlemiş donu derdim
Ama koca yok don yok
Bende memnun oldumHoş geldin memnun olduk
Varlığı bir dert yokluğu ayrı boşver bacım kafan rahaatKocamın en çok sevdiği don size düşmüş
Verseniz cok özlemiş donu derdim
Ama koca yok don yok
Valla en iyisi kendi ailenle mis gibiBende çok mutluyum yasaklar sayesinde kendi evimde geçiriyorum bayramı sakin sakşn
Hahahaha tövbeler okUOhh ne güzel nasılsın nalin iyi misin
Belki fantezisi varrr
Kız Allah senii ya valla kahkaha atıp duruyorum adam diyo noldudiyemiyorum da konu don diye
Dimeeee işte onu Dimeeee hah gitti artık yatsı namazı da kesin bu sefer de o gelecek aklıma
Bugunumuze şükür sen nasılsın caneOhh ne güzel nasılsın nalin iyi misin
Belki fantezisi varrr
Geçen bizim bahçeye de havadan don düştü karşı binadan bir teyze aldı gitti milletin donunu ne yapacak acaba
Adamın donu aman aman tövbe allahım tövbe supaneke don tövbe yarebbi acaba giydimi allah belanı versin don essalamun aleyküm ve rahmetullah allahım tövbeHahahaha tövbeler okU
Varlığı bir dert yokluğu ayrı boşver bacım kafan rahaat
Kurabiyem ben ayrıldım koca denen şeydenBekar mısın kuzum sen