Don demişken bdv de gene vardı don konusuNe dicem komşunun sonundan haberler getirdimhani bu donu merdivene koydum ya alsınlar diye geldiler gittiler almadılar baktım duruyo la dedim adam kendi donunu tanımaz mı yani size yırtık don mu hediye ettim sandınız artık sonra fark ettiler herhalde almışlar
Sorma sorma çok özlemiştir benceDon yerini buldu yani sahibine kavuştu
Ahahahahahahhaahahahahha kahkaha attım şuanSorma sorma çok özlemiştir benceyav o değilde namazın birinde aklıma düştü yaa hay Allahım dedim psikolojim bozuldu bence bi uzmandan randevu almalıyım
Siz iyiden old sunuz ben daha ilerliyorum yolunuzdaDövelim yakalarsak
Kız neredesin sennnn
Gelen oldukca biz old oluyoruz
Randevularım boş gülüm gece buluşakSorma sorma çok özlemiştir benceyav o değilde namazın birinde aklıma düştü yaa hay Allahım dedim psikolojim bozuldu bence bi uzmandan randevu almalıyım
Hafta içi çoluyoruz bekleSiz iyiden old sunuz ben daha ilerliyorum yolunuzda
Belki teyzenin donuyduGeçen bizim bahçeye de havadan don düştü karşı binadan bir teyze aldı gitti milletin donunu ne yapacak acaba
He kız biri de yazmış ya kocanızın donlarını kurcalamauı bırakırsanız sorun çözülecek diyeDon demişken bdv de gene vardı don konusu
Benimde bugün dolablarida sildim ve bitti artık biraz guzellesebilirimBenümkü bitti
Erkek donuBelki teyzenin donuydu
He kız biri de yazmış ya kocanızın donlarını kurcalamauı bırakırsanız sorun çözülecek diyeaynen valla
Benimde bugün dolablarida sildim ve bitti artık biraz guzellesebilirim
Amaannn Bayram yok bu sene, öyle çok da temizlik yapmaya gerek yokHenüz benimde yapmadığım bişey,
Ay bana da geldi ama benim uykumun gelmesi sana haksızlık bence .Yuhuuum geliy
Oruç bitince burada hiç biriniz kalmayacaksınız geceye demi
Öyle cidden kendimize tamizlik yapıyoruz işteAmaannn Bayram yok bu sene, öyle çok da temizlik yapmaya gerek yok
HahhahhahaSorma sorma çok özlemiştir bence yav o değilde namazın birinde aklıma düştü yaa hay Allahım dedim psikolojim bozuldu bence bi uzmandan randevu almalıyım
11 gibi dağılıyoruz normaldeOruç bitince burada hiç biriniz kalmayacaksınız geceye demi