- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Damla gros mu bakımHee damlanın konusu ayy okuyordum bi işim çıktı ancak gelebildim ayy düşünmek bile istemiyorum inşallah aralarında bişey yoktur gidip bakayım son durumları ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla gros mu bakımHee damlanın konusu ayy okuyordum bi işim çıktı ancak gelebildim ayy düşünmek bile istemiyorum inşallah aralarında bişey yoktur gidip bakayım son durumları ne
Memleket meselesiNe konuşuyorlar acaba
Aynen canım o banlanmış kız yav bu bdv ye konu açmak çok sıkıntı. Off benim şu sofradan kalkmam lazım ha bire yiyorumm gidiyom ben off şu sıralar hiç gelemiyorum össlüyorummDamla gros mu bakım
Bizde özlüyoruzzz yaaaAynen canım o banlanmış kız yav bu bdv ye konu açmak çok sıkıntı. Off benim şu sofradan kalkmam lazım ha bire yiyorumm gidiyom ben off şu sıralar hiç gelemiyorum össlüyorumm
Cuma mesajları yollarmış dün kandil mesajı yollamış konuşma olmuş 40 dk bende dedim ki cumanın faziletlerini konusuyorlardirNe konuşuyorlar acaba
Afiyet olsunnn . standup izliyoruz smdilik .bakalmIıı biraz geç gördüm de yemek yedik tatlı didikliyoruz sen napıyosun
Yuhuuum geliyAfiyet olsunnn . standup izliyoruz smdilik .bakalm
Süpriz olsun demiştir
Haa ben bunu bebeklinick yazdı sandım gı, şaşırdım diyorum bu kız gece kuşuydu ne uykusuYuhuuum geliy
Bende sevda guşuyamHaa ben bunu bebeklinick yazdı sandım gı, şaşırdım diyorum bu kız gece kuşuydu ne uykusu
Sen fanatik guşsunBende sevda guşuyam
Dayı deycen baSen fanatik guşsun