- 17 Ocak 2020
- 27.442
- 39.629
Oralı misinBen mutlaka yine gelicem konyaya canım çok seviyorum orayı keşke orada yaşabilsek çok huzurluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oralı misinBen mutlaka yine gelicem konyaya canım çok seviyorum orayı keşke orada yaşabilsek çok huzurluyum
Anteplii amaa konyada okumuşOralı misin
Allah razı olsun canım benim bende beklerim gelirsem kapım açık hepinizeInşallah gel kuzum haber et pare gelicem de evim açık
Konyada okudum canım 2.memleketim eve gelmek istemezdim oradanOralı misin
MaşallahTelefonu yeni kapadım kızlar
HahahahaMaşallah
Gel buraya konuya yorum yapanların yarısı banlandi nerdeyseTelefonu yeni kapadım kızlar
Kız.konu arkalar da.kaldi anam sanki konuyu sen açtınHala beğenmedim atıyolar arkadaş
İftar yaklaştı hazırlık yapalımHahahaha
Atsınlar yaaHala beğenmedim atıyolar arkadaş
Niye ki ya .Gel buraya konuya yorum yapanların yarısı banlandi nerdeyse
Gel bacimmm
İftar yaklaştı hazırlık yapalım
Afiyet olsun canım mKolay gelsin şeker .
Bana 45 dakika var daha
Oturuyorum
Iıı biraz geç gördüm de yemek yedik tatlı didikliyoruz sen napıyosun
Hala tatil konusu mu kız.Gel buraya konuya yorum yapanların yarısı banlandi nerdeyse
Gel bacimmm
Yok kız buda konu sahibinin babası kaynanasını ararmış 40 dk konuşurlarmış konu sahibi bundan dertlendiHala tatil konusu mu kız.
Hee damlanın konusu ayy okuyordum bi işim çıktı ancak gelebildim ayy düşünmek bile istemiyorum inşallah aralarında bişey yoktur gidip bakayım son durumları neYok kız buda konu sahibinin babası kaynanasını ararmış 40 dk konuşurlarmış konu sahibi bundan dertlendi
Ne konuşuyorlar acabaYok kız buda konu sahibinin babası kaynanasını ararmış 40 dk konuşurlarmış konu sahibi bundan dertlendi