- 16 Aralık 2019
- 20.219
- 80.469
- 31
Açmasın engellesinkadının suçu yooook ki.
Baba dolaniyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açmasın engellesinkadının suçu yooook ki.
Baba dolaniyormus
Daha neler deycen bismillahValla kk da.oldugumdan beri vay be ne hayatlar var dedim daha bir sürü şey dedim
Dedim de dedim
Evet hayırlı cumalar diye mesaj atıyormuşkadının suçu yooook ki.
Baba dolaniyormus
İnan bende bazen ağzı açık okuyorumValla kk da.oldugumdan beri vay be ne hayatlar var dedim daha bir sürü şey dedim
Dedim de dedim
Ezo gelin çorba ıspanaklı börek çayAkşama neler yaptınız
Kokular geliyor
Afiyet olsun şifa.olsunEzo gelin çorba ıspanaklı börek çay
Söğürme pilav cacıkAkşama neler yaptınız
Kokular geliyor
Ispanaklı böreğe bayılırım afiyet olsun canımEzo gelin çorba ıspanaklı börek çay
Sağol canımmAfiyet olsun şifa.olsun
Gel berabwr olsunIspanaklı böreğe bayılırım afiyet olsun canım
Bende buna bayılırımEki Görüntüle 2845691
Söğürme bu canlar
Afiyet olsun ellerine sağlıkSöğürme pilav cacık
Bende çok severim yaptım buram buram kokuyor burnumaBende buna bayılırım
Teşekkür ederim canım sen ne pişirdin pare sen yalnız mı yaşıyorsun ailenle miAfiyet olsun ellerine sağlık
Yok canım annem babamla yaşıyorum kardeşimde varBende çok severim yaptım buram buram kokuyor burnuma
Teşekkür ederim canım sen ne pişirdin pare sen yalnız mı yaşıyorsun ailenle mi
Ellerine sağlık canım ben kabarık tavuğu çok severimYok canım annem babamla yaşıyorum kardeşimde var
yalancı işkembe çorbası fırına tavuk mantar koyucam birazdan salata güllaç var
Hadi gel nasılsa konyayi biliyorsun yaparız beraber yerizEllerine sağlık canım ben kabarık tavuğu çok severim
Ben mutlaka yine gelicem konyaya canım çok seviyorum orayı keşke orada yaşabilsek çok huzurluyumHadi gel nasılsa konyayi biliyorsun yaparız beraber yeriz
Inşallah gel kuzum haber et pare gelicem de evim açıkBen mutlaka yine gelicem konyaya canım çok seviyorum orayı keşke orada yaşabilsek çok huzurluyum