- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Gel buraya Kızzz kadının niyetine güvenmiyorum karışıklık çıkarmaya yer arıyor. Cümlelerini ona göre seçiyor sankiBanlanırsam hakkınızı helal edin bayramınız heyr ola şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel buraya Kızzz kadının niyetine güvenmiyorum karışıklık çıkarmaya yer arıyor. Cümlelerini ona göre seçiyor sankiBanlanırsam hakkınızı helal edin bayramınız heyr ola şimdiden
Yapsa da gitme boşver okundu olarak işaretle bildirimiŞikayet ettim çıktım artım napim kşmse alıntı yapmazsa gitmem
Yanında olsam saç baş dalardım allamaGel buraya Kızzz kadının niyetine güvenmiyorum karışıklık çıkarmaya yer arıyor. Cümlelerini ona göre seçiyor sanki
Dur kız sakin bende hepsine bakmadım yorumların belli adamı çileden çıkaran cinstenYanında olsam saç baş dalardım allama
Aaa dur gittim geldim hemide şiveli yazdımDur kız sakin bende hepsine bakmadım yorumların belli adamı çileden çıkaran cinsten
Günaydınnn çiçeklerimmBen geldiğimde herkes gitmiş oluyo bu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi e o zamannnn
Günaydınnn
@ASSOSyal @Minnosmeliss @zorunlunick @N u r Migrenben @LaRisaCca @Nalin73 @Nilay5454 Cookiie MssPARE @Kahve__Kokusu
Sen nereye biz oralaya larişim kurtulacağınımı sandın bizdenAnammm benim coco ile Cookiie m de gelmiş kız
DuttAaa dur gittim geldim hemide şiveli yazdım
Hayır fanatik dut
İyi yapmışın canım bazen uzak kalmak gerekiyor bizim neşemiz tee uzaklardan hissediliyor dimiGünaydınnn çiçeklerimm
Sen nereye biz oralaya larişim kurtulacağınımı sandın bizden
Şaka şaka demiştim ya sana larimm valla arrık gebelil topiklerinde durasım gelmiyo. Cünkü benim için değişen hiçbişey yok söylicek hiçbişeyim yok. Düşün düşün aklımda sürekli gebelik gebelik kafam yoruldu valla bende attım kendimi artık başka konulara baktım burda kızlar çok neşeli birde
Fanatik fantastik dut bak bayramı sensiz geçircez haHayır fanatik dut
Hahaha markete gidiyormuş 15 kişiyle arada kayboluyormuşGel buraya Kızzz kadının niyetine güvenmiyorum karışıklık çıkarmaya yer arıyor. Cümlelerini ona göre seçiyor sanki
Yok artıkkkHahaha markete gidiyormuş 15 kişiyle arada kayboluyormuş
Tabikii Allah arttırsın gümbür gümbürsünüz vallaaaİyi yapmışın canım bazen uzak kalmak gerekiyor bizim neşemiz tee uzaklardan hissediliyor dimi
Fanatik fantastik dut bak bayramı sensiz geçircez ha
Az sonra dutu kaybetcez Migrenben ama bence böyle bi konuda sadece konu sahibi süresiz banlanmalı. Bariz net ortada işte ortalık karıştırmaya yaptığıTabikii Allah arttırsın gümbür gümbürsünüz vallaaa
Kimse memleketime memleketlime yemeklerimize ve şivemize hakaret edemez antepçe diye ayrı bi dil var len. Kim ne diye utanabilir gurur duyim valla billaAz sonra dutu kaybetcez Migrenben ama bence böyle bi konuda sadece konu sahibi süresiz banlanmalı. Bariz net ortada işte ortalık karıştırmaya yaptığı
Soran olursa doğu sevdasından getti deyin
Nerelerde geziyoo dutt çekin alın onuAz sonra dutu kaybetcez Migrenben ama bence böyle bi konuda sadece konu sahibi süresiz banlanmalı. Bariz net ortada işte ortalık karıştırmaya yaptığı
Hepicüğüüünüzü yeeyn özliycim bacılar