Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Ben geldiğimde herkes gitmiş oluyo 🤭🤭bu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi 🤭🤭 e o zamannnn
Günaydınnn:KK76::KK76::KK76::KK71::KK71::KK71::KK71::-):-):-):KK68::KK68::KK68::KK66::KK66::KK66::KK36::KK36::KK36::KK75::KK75::KK75:
@ASSOSyal @Minnosmeliss @zorunlunick @N u r Migrenben Migrenben @LaRisaCca @Nalin73 @Nilay5454 Cookiie Cookiie MssPARE MssPARE @Kahve__Kokusu
Günaydınnn çiçeklerimm 😍😍

Anammm benim coco ile Cookiie Cookiie m de gelmiş kız 🤗
Sen nereye biz oralaya larişim kurtulacağınımı sandın bizden :confused::confused:
Şaka şaka demiştim ya sana larimm valla arrık gebelil topiklerinde durasım gelmiyo. Cünkü benim için değişen hiçbişey yok söylicek hiçbişeyim yok. Düşün düşün aklımda sürekli gebelik gebelik kafam yoruldu valla😬 bende attım kendimi artık başka konulara😂😂 baktım burda kızlar çok neşeli birde 😍😍

Günaydınnn çiçeklerimm 😍😍

Sen nereye biz oralaya larişim kurtulacağınımı sandın bizden :confused::confused:
Şaka şaka demiştim ya sana larimm valla arrık gebelil topiklerinde durasım gelmiyo. Cünkü benim için değişen hiçbişey yok söylicek hiçbişeyim yok. Düşün düşün aklımda sürekli gebelik gebelik kafam yoruldu valla😬 bende attım kendimi artık başka konulara😂😂 baktım burda kızlar çok neşeli birde 😍😍
İyi yapmışın canım bazen uzak kalmak gerekiyor 😍 bizim neşemiz tee uzaklardan hissediliyor dimi🤣🤣💃💃🤪🤪🥳🥳
Hayır fanatik dut😁😁🤡
Fanatik fantastik dut bak bayramı sensiz geçircez ha🤣🤣

Az sonra dutu kaybetcez🤣🤣 Migrenben Migrenben ama bence böyle bi konuda sadece konu sahibi süresiz banlanmalı. Bariz net ortada işte ortalık karıştırmaya yaptığı🤷‍♀️
Kimse memleketime memleketlime yemeklerimize ve şivemize hakaret edemez🤯🤯🤯 antepçe diye ayrı bi dil var len. Kim ne diye utanabilir gurur duyim valla billa

Az sonra dutu kaybetcez🤣🤣 Migrenben Migrenben ama bence böyle bi konuda sadece konu sahibi süresiz banlanmalı. Bariz net ortada işte ortalık karıştırmaya yaptığı🤷‍♀️
Nerelerde geziyoo dutt çekin alın onu 🤣🤣
Konu be ben kaçırdum başka entrikaları araştırıyordum da :KK70:

X