- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Rabbim sizleri de hep mutlu etsinCanım benim rabbim senide sevdiğinle sonsuza kadar mutlu etsin
Canida sıkılmıyor zaar, ben sıkılıyorum ya
Ben bir tek kaynanam aradım diğer herkese mesaj attımNası iyimişbende dilim şişmiş yarım saat sürdü biri neyse dönen yok gidem namazı kılayım
En temizi.Ben bir tek kaynanam aradım diğer herkese mesaj attım
Düşününce çığlık atasim geldiCanida sıkılmıyor zaar, ben sıkılıyorum ya
Atanacak kişi çok vaktim yoktu bu gün tamamlama gereken dualar var onları hallediyorum arayamam vallahEn temizi.
BEnde Anne babaları arar geriye kalan herkesten öyle yirtarim
Mrb yarı yarıya süt su koysak olur mu bu tarifinize acabaAna yaaaaa anaa işte nasılda biliyi
Allah kabul etsin canım ben bir haftadır izinliyim rabbim tarafından@ sultan
@Musekkin
@mibidarmariye
@Zerre
@Emma3
@L O L
@hanimpazari
@sevgitek
@nigtingale62
@Ayca_06
@Drderdimderin
@Bidar Sultan
@memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
@Aktif Lora
Minnosprenses
@Cemoos
@28mn
@NilMeSeKer
@Asaletanne
@N u r
@MssPARE
@Assos32
@COLIN
@Amazing family
Migrenben
@ceycey0406
@Catlak-kurabiye
ASSOSyal
bebeklinick
@coconatt
@Kahve __Kokusu
Kızlar kusra bakmayın etiket yaptım ama güzel bur şey için inşallah
Kızlar okuduğumuz kadir süresi ve çektiğimiz tesbihleri kanal 7 Necmettin Nursaçan iftar programı mi var ve ben oraya instagramdan mesaj yolladim
Inşallah Bu gece eyüb camisinde kadir gecesi programı olucakmış ve bu dualarımızı orda bağışlayacaklar inşallah
Allah dualarımızı kabul etsin insallah
Geçmiş olsun korona mı oldunuzAllah kabul etsin canım ben bir haftadır izinliyim rabbim tarafındantam karantinaya girdik eşim oruç tutturamadı sıvı tüketin bol demiş doktor üzerine adet olunca nasıl sevindim boş yere oruçtan kalmamış oldum
Evet canım eşimde sırt ağrısı ve koku kaybı olunca test yaptırdı pozitif çıktı bugün karantinanın son günü yarın o iş başı yapacakGeçmiş olsun korona mı oldunuz
Şifalar dilerim ağır mi atlatti.Evet canım eşimde sırt ağrısı ve koku kaybı olunca test yaptırdı pozitif çıktı bugün karantinanın son günü yarın o iş başı yapacak
Yok hayır ben test yaptırmadım zaten eşimden ötürü karantinaya alındım eşimde sadece sırt ağrısı ve koku kaybı vardı başka şikayeti yoktu bol bol güneşlendi balkonda sırtına kantaron yağı sürdüm bol sıvı ve bitkisel macun kullandık hiç bir şikayeti kalmadı eşimden 1 gün sonra da bende koku kaybı oldu doktora sordum yapacak bişey yok bol bol kokusunu bildiğiniz şeyleri koklayın dedi öyle yaptık şimdi koku kaybımız da geçti şükür ilaç kullanmadan iyileştikŞifalar dilerim ağır mi atlatti.
Sizde mi pozitif oldunuz peki
Hangi tarif canımMrb yarı yarıya süt su koysak olur mu bu tarifinize acaba
Geçmiş olsunEvet canım eşimde sırt ağrısı ve koku kaybı olunca test yaptırdı pozitif çıktı bugün karantinanın son günü yarın o iş başı yapacak
Rabbim anne olmak isteyen herkesi müjdelesin inşallah anneler günümüz kutlu olsunİyi geceler canımlarr. Kızlar etiket yapamadım ama hepinizeBütün annelerin, anne olacakların, anne hissedenlerin anneler günü kutlu olsun
Eki Görüntüle 2845281
Aminn inşallah canımRabbim anne olmak isteyen herkesi müjdelesin inşallah anneler günümüz kutlu olsun