Bu üst komşular hep aynı galiba ya konuya girersek çıkamayız sanki bende çok dertliyim de neyseOturuyorum şuan kandilleşme merasimini bitiremedim
Hahah oda iyimişyok yok kimse görmez bi onlar var üstte olmaz olasıcalar dicem şu mübarek günde olmayacak
Imm bi şarkı ile cevaplamak istedim ama şarkı bulamadım
Ben daha arayamadim aileleri.Oturuyorum şuan kandilleşme merasimini bitiremedim
Hahah oda iyimişyok yok kimse görmez bi onlar var üstte olmaz olasıcalar dicem şu mübarek günde olmayacak
Imm bi şarkı ile cevaplamak istedim ama şarkı bulamadım
Kahve yapcam işimi bitirdim balım
Afiyet olsun şeker.Kahve yapcam işimi bitirdim balımsen nörün
Sağol kuzu sanada inşAfiyet olsun şeker.
Bende kahve yapmaya geçiyorum
Amin kuzum allah kabul etsin inşKuzular bu gece zeytin uyur da beni rahat bırakırsa sahurcuyum inşallah. Tlfona bakmicam hiç. Dua edicem kuran falan okucam . Hepiniz duamdasınız . Sizde beni unutmayın duanızda.şu zeytinime güzel hayırlı uykular uslu akıllar versin rabbim cümle evlat sahibi olmak isteuenlere layık olana evlat nasip etsin olanlara da hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Seviliyorsunuz
Allah kabul etsinKuzular bu gece zeytin uyur da beni rahat bırakırsa sahurcuyum inşallah. Tlfona bakmicam hiç. Dua edicem kuran falan okucam . Hepiniz duamdasınız . Sizde beni unutmayın duanızda.şu zeytinime güzel hayırlı uykular uslu akıllar versin rabbim cümle evlat sahibi olmak isteuenlere layık olana evlat nasip etsin olanlara da hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Seviliyorsunuz
Allah kabul etsin dutcumKuzular bu gece zeytin uyur da beni rahat bırakırsa sahurcuyum inşallah. Tlfona bakmicam hiç. Dua edicem kuran falan okucam . Hepiniz duamdasınız . Sizde beni unutmayın duanızda.şu zeytinime güzel hayırlı uykular uslu akıllar versin rabbim cümle evlat sahibi olmak isteuenlere layık olana evlat nasip etsin olanlara da hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Seviliyorsunuz
Amin tatlımKuzular bu gece zeytin uyur da beni rahat bırakırsa sahurcuyum inşallah. Tlfona bakmicam hiç. Dua edicem kuran falan okucam . Hepiniz duamdasınız . Sizde beni unutmayın duanızda.şu zeytinime güzel hayırlı uykular uslu akıllar versin rabbim cümle evlat sahibi olmak isteuenlere layık olana evlat nasip etsin olanlara da hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Seviliyorsunuz
Canım dua ediyorum uyumadan önce gelirim inşallah
Bende duama eklicem inşallahAmin tatlım
Şu pare kulunu güldür rabbim demeyi unutma❤
Teşekkür ederim fıstığımHayırlı iftarlar kuzum
Memnun olanını görmedim ben dahaBu üst komşular hep aynı galiba ya konuya girersek çıkamayız sanki bende çok dertliyim de neyse
Bitmiyordu bitmiyorduuBen daha arayamadim aileleri.
Birazdan inşallah
Namaza kalkcam ama arayıp ulaşamadıklarım geri ararsa diye tetikteyimKahve yapcam işimi bitirdim balımsen nörün
Aminn canım benim inşallah inşallah Allah kabul etsinKuzular bu gece zeytin uyur da beni rahat bırakırsa sahurcuyum inşallah. Tlfona bakmicam hiç. Dua edicem kuran falan okucam . Hepiniz duamdasınız . Sizde beni unutmayın duanızda.şu zeytinime güzel hayırlı uykular uslu akıllar versin rabbim cümle evlat sahibi olmak isteuenlere layık olana evlat nasip etsin olanlara da hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Seviliyorsunuz
Canım benim rabbim senide sevdiğinle sonsuza kadar mutlu etsinBende duama eklicem inşallah
Bitti vallaMemnun olanını görmedim ben daha
Bitmiyordu bitmiyorduu
Namaza kalkcam ama arayıp ulaşamadıklarım geri ararsa diye tetikteyim
Aminn canım benim inşallah inşallah Allah kabul etsin
Nası iyimişBitti valla
Uzun knusmalari sevmem de zaten .kapadım bitti
Ablamı arasam 15 saat konuşur .Nası iyimişbende dilim şişmiş yarım saat sürdü biri neyse dönen yok gidem namazı kılayım
Kapatmıyor ya kaptmıyor böyle bişey olabilir miAblamı arasam 15 saat konuşur .
Ona o yüzden mesaj yazıyorum sadecemübarek olsun bitti gitti