- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.720
Bize uymayan bişeyNasıl bi kitapdı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize uymayan bişeyNasıl bi kitapdı ki
Adı neydi gııı merak ettimBize uymayan bişey
Sisle gelen yolcu.Adı neydi gııı merak ettim
Benide görmedin
Merhaba hoşgeldin canım benim kıdemimi artırdın bak bende bugün geleli saatler oldu terfi aldım di mi Migrenben
Sofrayı hazırlayan bir robotumuz olsa keşkeBende gidim soframı kurmaya yoruldum bu gün
Naper bebek döndüm gı sen görmedin arada uğruyorum da bugün yoğun biraz yetişemiyorumCatlak-kurabiye geri dön geri dön diririirm
Aaaa ben görmedim kız bu sefer rica ederiz efeemm kalıcı olman dileğiyle aramızdaEmoji attım yav sana Bana hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum hoşbuldum
Hayırlı iftarlar kuzumBende gidim soframı kurmaya yoruldum bu gün
Balımm napıyosun nasılsınAaaa ben görmedim kız bu sefer rica ederiz efeemm kalıcı olman dileğiyle aramızda
Iyi kuşum sükûr, yağmura karşı cam sildim sen nasılsınBalımm napıyosun nasılsın
Hoşgeldinn sılaEmoji attım yav sana Bana hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum hoşbuldum
Daha da çokmuş gı1 saat 7 dakika var daha
Siz çay içerken ben daha yeni oturuyomHoşgeldinn sıla
Daha da çokmuş gı
Hahah süpermiş burada da hava bulanık silmedim hala komşular hep siliyo bende bakıyorum bende iyim kuzumIyi kuşum sükûr, yağmura karşı cam sildim sen nasılsın
He gı çok var arada anammn dışarıda çamaşırlarım var gııSiz çay içerken ben daha yeni oturuyom