Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Hayırlı sahurlar beybiler biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Sahalara bombe gibi döncem inşallah. Ama şuan o enerjiyi o gücü kendimde bulamıyorum. Cümlelerimi toparlayamıyorum. Kısacası trafo patladı şehir karanlığa büründü en kısa zamanda aşıp döncem aranıza seviliyorsunuz hepiniz..

ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick mesajları tek tek alıntı yapamadım

Kuzum geçmiş olsun ya dünden beri herkes seni soruyor ?
En son saat 3 buçuk sularında görünmüş sonra da gelmemişsin merak ettiler ben sakinlestiridm onları ama gerçekten bir sorun yok değil mi ?

Kuzum geçmiş olsun ya dünden beri herkes seni soruyor ?
En son saat 3 buçuk sularında görünmüş sonra da gelmemişsin merak ettiler ben sakinlestiridm onları ama gerçekten bir sorun yok değil mi ?
Bi sorun yok gibi yani enerjim bitti gerçekten yazarken kaç kere silip geri yazıyorum. Biraz dinlenip kendimi toplarlıcam inşallah

Kendine iyi bak bütün sorunların sıkıntıların çözümü vardır yıpratma kendini seni seviyoruz Allah'a emanet ol canım

Bi sorun yok gibi yani enerjim bitti gerçekten yazarken kaç kere silip geri yazıyorum. Biraz dinlenip kendimi toplarlıcam inşallah
Tamam ne zaman istersen yaz istersen özelden de anlatabilirsin.
Kendini iyi hisset önce.
Allah a emanet ol

Birlikye ilerletelim bu süreci.
Bana da iyi olur sana da.
Geçen hafta bir deneme sürecimiz oldu her yere çişini yaptı kanepeye kadar.
Baktim hem oruç ağzıyla hem o kadar büyük temizliklere yol açan bir eğitim kolay olmuyor.
Ben bir kaç hafta sonraya erteledim.
Bayramdan sonra kendimde o sabri bulabilirim diye düşünüyorum

Bende alıştırmak istiyorum 19 aylık çokmu küçük çevremde 1.5 yaşında alistiran var çok kararsızım
Kiz mi erkek mi ?
Kiz çocuğunun bile en iyi tutabilme zamanı 2 buçuk yaş diyorlar.
Öğrenir ama bol kacirmali şekilde öğrenir.
Ogrenmek başka tutma kaslarını çalıştırabilirsiniz başka.

Kiz mi erkek mi ?
Kiz çocuğunun bile en iyi tutabilme zamanı 2 buçuk yaş diyorlar.
Öğrenir ama bol kacirmali şekilde öğrenir.
Ogrenmek başka tutma kaslarını çalıştırabilirsiniz başka.
Kız şuan büyük tuvaletini yapınca söylüyor rahatsız oluyor ama çişini soylermi bilmiyorum. biraz daha havalar ısınınca denemeyi düşünüyorum bir hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…