- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Yırttım o zaman arada böyle saçmalayabiliyorum canısıSeni yerim
Her çat kapıya kapımı açmam ama en sevdiklerime sonuna kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yırttım o zaman arada böyle saçmalayabiliyorum canısıSeni yerim
Her çat kapıya kapımı açmam ama en sevdiklerime sonuna kadar
Dene bakalım ama yorucu gelirse zaman tanı bana kalırsa.Kız şuan büyük tuvaletini yapınca söylüyor rahatsız oluyor ama çişini soylermi bilmiyorum. biraz daha havalar ısınınca denemeyi düşünüyorum bir hafta.
Bende bı hafatadir uğraşıyorum bugün pes ettimBirlikye ilerletelim bu süreci.
Bana da iyi olur sana da.
Geçen hafta bir deneme sürecimiz oldu her yere çişini yaptı kanepeye kadar.
Baktim hem oruç ağzıyla hem o kadar büyük temizliklere yol açan bir eğitim kolay olmuyor.
Ben bir kaç hafta sonraya erteledim.
Bayramdan sonra kendimde o sabri bulabilirim diye düşünüyorum
Cisim geldi kakam geldi diyor mu ?Bende bı hafatadir uğraşıyorum bugün pes ettim
Hiç demiyor canım o kadar üzülüyorum kiCisim geldi kakam geldi diyor mu ?
Yapıyor mu tuvalete?
Zorlamayı düşünmüyorum sadece deneme diyelim .bende de o sabır yok çünkü . konuşalım canım belki yontemlerimiz birbirimizin işine yararDene bakalım ama yorucu gelirse zaman tanı bana kalırsa.
Anne de cocukta bu süreçte biraz yıpranyor
Cunku.
İstek ve sakinlik en önemli hususlardan.
Hazır olunması beynen.
Hadi bakalım 3 umuz birden başlayalım o zaman.
Sen ben nalin.
Bayramdan
Sonra detayları konuşalım
O zaman az daha sabret. Ertele.Hiç demiyor canım o kadar üzülüyorum ki
Büyük tuvaletini söylüyor ona güvenerek biraz kalkindim bu işe canım yoksa bencede küçükNe kusuru canım Allah sen ama bence 19 aylık küçük
Tamam canım öyle yapalımO zaman az daha sabret. Ertele.
Birlikte başlayalım tüm bilgilerimizi tecrubelerimizi anlık pekistereclerimizi anlatalım.
En azindan kendimizi iyi hissederiz.
Stresli halimizi birbirimizden güç alarak yatistirabiliriz
Benim kızımda büyuk tuvaletini söylüyor ama rahatsız oldukları için daha tutamazlar keşke biran önce alissalarBüyük tuvaletini söylüyor ona güvenerek biraz kalkindim bu işe canım yoksa bencede küçük
Haahaaajjjj çocuklara kızıp burada birbirimize carliyormuşuz sen kesin beni doversinO zaman az daha sabret. Ertele.
Birlikte başlayalım tüm bilgilerimizi tecrubelerimizi anlık pekistereclerimizi anlatalım.
En azindan kendimizi iyi hissederiz.
Stresli halimizi birbirimizden güç alarak yatistirabiliriz
İyi geceler canım benim bende seni öpüyorumBen uyumaya gidiyorum canlarım ikinizi de yürekten öpüyorum.
Keşke canım .arkadaşım kızı 1.5 yaşında söyledi seninki ne kadarlıkBenim kızımda büyuk tuvaletini söylüyor ama rahatsız oldukları için daha tutamazlar keşke biran önce alissalar
Benimkide bir bucuk yaşında canim ekmek su ister altını kirletince kendi gidip bezini alır çekmeceden temizleyeyim diyeKeşke canım .arkadaşım kızı 1.5 yaşında söyledi seninki ne kadarlık
Oyy maşallah.. bir hafta deneyince nasıldı söylemek istemedimi .birde bu alıştırma kilodu varmış bilgin varmı alsak mi diyorum faydaliysa canımBenimkide bir bucuk yaşında canim ekmek su ister altını kirletince kendi gidip bezini alır çekmeceden temizleyeyim diye
Canı sıkmınmış dutum öyle dediKurbiş yok merak ettim ya
Bizlerle mi alakaliCanı sıkmınmış dutum öyle dedi