- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
NasılsınGüzel kız
Iyi şükür canısı sen nasılsınNasılsınız kızlar ne var ne yok
Son paylaşımımi gördün mü fikrini merak ediyorum canımCok güzel gidiyor topigin kahvem paylaşımların cok güzel. Iyi ki açmışsın o topigi
En son ikindi zamanlarına yakin girmiş belki işleri vardır. Yarın girer elbet aklımıza kötü bir şey getirmeyelim
Nasılsın
Şükür bende işleri bitirip anca girebildim yoğun bir gündüIyi şükür canısı sen nasılsın
İçelimmmmm bebek
Işler bitmiyor ki bebeğim ya ,sağlık olsunŞükür bende işleri bitirip anca girebildim yoğun bir gündü
Fikrini söyle öyle git gideceksen canım yarına merak ederimOyle bir uğrayayayim dedim yol üstü geçerken
Simdi uyumam gerek rüyalar alemine terfi ediyorum.
Allah size de rahatlık versin.
Iyi geceler
Kahve __Kokusu
bebeklinick
ASSOSyal
Iyi geceler canım benim allah rahatlık versinOyle bir uğrayayayim dedim yol üstü geçerken
Simdi uyumam gerek rüyalar alemine terfi ediyorum.
Allah size de rahatlık versin.
Iyi geceler
Kahve __Kokusu
bebeklinick
ASSOSyal
Şevval orucu diyorum canım son paylaşım gormedin sanırım sayfaya bakEki Görüntüle 2843443
Bunu diyorsun değil mi ?
Zaten yaptığımiz hangi amel boşa ki
Her iki cihanda faydası büyük.
İnşallah hakedenlerden oluruz
Aynen canım birde benim eşim gibi boğaz düşkünü bir koca oluncaIşler bitmiyor ki bebeğim ya ,sağlık olsun
İyiyim şükür sen nasılsınNasılsın
Allah kolaylık versin canımAynen canım birde benim eşim gibi boğaz düşkünü bir koca olunca
Sevvalorucu bende tutucam canımŞevval orucu diyorum canım son paylaşım gormedin sanırım sayfaya bak
Yemek yerken sahura ne yapacaksın diye soruyorAllah kolaylık versin canım
Hepinizi etiketledim görmediniz miSevvalorucu bende tutucam canım
İyiyimİyiyim şükür sen nasılsın