Dua et canım unutma duandan pare nin dileği kabul.olsun de
İnternette ki hastalık belirtilerine bakmayın . İnsanın psikolojisini bozuyor nette yazan şeyler ve doğru olmayabiliyorBaş dönmesi bende de oluyor oructan çıkınca mi diyorum geçen netten baktım vitamin eksikliğinden tutta tansiyona kadar oluyor
Nette öyle şeyler yazıyor ki allah korusun kötü bir sürü hastalık bütun moralim gidiyor bakmayı diyorum bakıyorum
Canım Mune kaldırdı o fotoyu bide oğlumun fotosu vardı onuda kaldırdı bugün biraz yogundum çok giremedim nasılsınız ne yapıyorsunuz
Kizlar
tamam canım rabbim ne dileğin varsa versin
Ben bi ara taktım biliyormusun netten baktım takıntı oldu taaa kendimi kendimi beyin ve sınır doktorunda buldum emar çektirdimİnternette ki hastalık belirtilerine bakmayın . İnsanın psikolojisini bozuyor nette yazan şeyler ve doğru olmayabiliyor
Bende bir ara internette ki belirtilere çok takmıştım ama doktora gitmedim hiç,sadece bir süre kendime üzülüyordum sonra unutup gidiyordum zaten . Geçmiş olsunAmin canım seninde inşallah
Ben bi ara taktım biliyormusun netten baktım takıntı oldu taaa kendimi kendimi beyin ve sınır doktorunda buldum emar çektirdim
Doktor bana bi git dedi hastalık arama dedi
Covitten sonra kendimi toplayamadım baya sorun yaşadım
Aynen şükür atlattım aman bir daha bakmam diye söz verdimBende bir ara internette ki belirtilere çok takmıştım ama doktora gitmedim hiç,sadece bir süre kendime üzülüyordum sonra unutup gidiyordum zaten . Geçmiş olsun
Canımm namaz kıldım
Tabi canım sen uyu kizlar uyumusken dinlenirsin biraz Allah rahatlık versin canikomCanımm namaz kıldımbenim kızlar uyudu bende gidem onlar uyumuşken olur mu sahurda görüşelim öpüyorum sizi hayırlı geceler
Bende şimdi gelebildim
Kuzuuuuu
Kurbiş yok merak ettim yaBende şimdi gelebildim
O bizim dünkü perrierle alakalı başka topik davasında birbirimizi nasıl yemiş olduğumuzu görünceKurbiş yok merak ettim ya
Kotu bişey olmasin da, şimdiye kadar gelirdi canısıO bizim dünkü perrierle alakalı başka topik davasında birbirimizi nasıl yemiş olduğumuzu görünce
"amaaan git anam git, bunlar neymiş" diye kaçtı galiba
Kocasıyla hunharca eğleniyor olabilirKotu bişey olmasin da, şimdiye kadar gelirdi canısı
Kalbimiz aynı mı atiyo ne