Yok ya çocuklar ağladı Allah ne verdiyse döktüm üstüneBu neeeeee ,çok güzel olmuş niloşum yaa tam sunumluksun
Valla etiketle topluyoz milleti
Gelirler birazdan canımCanımmhoş geldin kimse yok bizden başka
Bi namazı kılamadım bi bardak çay içem giderimGelirler birazdan canım
Bizmi ermeniyiz acaba
bugün erkenden yedik içtik namazı kıldım
Ben o diziyi izlerken kımıldar halim kalmıyor yaaBi namazı kılamadım bi bardak çay içem giderimbi de camdaki kız var bööön sinir olsamda izlemekten kendimi alıkoyamıyorum
Söveee söveee izliyorumBen o diziyi izlerken kımıldar halim kalmıyor yaageriliyorum ve enerjim düşüyor
Ben izlemedim o diziyi tepki almış falan bi sahneden dolayıBi namazı kılamadım bi bardak çay içem giderimbi de camdaki kız var bööön sinir olsamda izlemekten kendimi alıkoyamıyorum
Ayy ciğerim dayanmadı o diziye vallahaBen izlemedim o diziyi tepki almış falan bi sahneden dolayı
Bizde.bir zamanlar kıbrıs izliyoruz
Üzüle üzüle
Çok bi bilgim yok ama çıkardı benceYa kızlar bişey sorcm kalp sıkıntısı olsa egk ve kalp ultrasona verildiğinde çıkmaz mı sürekli kalp sırt ağrısı çekiyorumbir yandan acaba kas agrısı mı diyorum sonra duruyorum diyorum ki e başında dönüyor halsizsin
Aynen canım bazen degistiriyorum yine de merak ediyorumAyy ciğerim dayanmadı o diziye vallaha
Aha reklam girdi ben gidem hemen namazı kılamAynen canım bazen degistiriyorum yine de merak ediyorum
Baş dönmesi bende de oluyor oructan çıkınca mi diyorum geçen netten baktım vitamin eksikliğinden tutta tansiyona kadar oluyorYa kızlar bişey sorcm kalp sıkıntısı olsa egk ve kalp ultrasona verildiğinde çıkmaz mı sürekli kalp sırt ağrısı çekiyorumbir yandan acaba kas agrısı mı diyorum sonra duruyorum diyorum ki e başında dönüyor halsizsin
Dua et canım unutma duandan pare nin dileği kabul.olsun deAha reklam girdi ben gidem hemen namazı kılam
Ayy nette hep en kötü ihtimal çıkıyorBaş dönmesi bende de oluyor oructan çıkınca mi diyorum geçen netten baktım vitamin eksikliğinden tutta tansiyona kadar oluyor
Nette öyle şeyler yazıyor ki allah korusun kötü bir sürü hastalık bütun moralim gidiyor bakmayı diyorum bakıyorum