- 17 Ocak 2020
- 27.269
- 39.360
Geleceğim inşallahAntepte kelep derler alttaki halka tatlı üstte muz kaymak fıstık var
Mardin Diyarbakır Malatya filan gelmiştim o tarafta .
Antepe gelicez mutfağı için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geleceğim inşallahAntepte kelep derler alttaki halka tatlı üstte muz kaymak fıstık var
Ver coskuyu ver coskuyu cuk mu yapsamCuk olur
Unlu bir sarap ismi canım. Aynı zamanda soda markası ama ben sarap ismi olarak hosuma gitti yapmıstım soda olayını daha sonra ogrendim panpamSahi perrier ne demek
Bi kez daha aydınlandımVer coskuyu ver coskuyu cuk mu yapsam
Unlu bir sarap ismi canım. Aynı zamanda soda markası ama ben sarap ismi olarak hosuma gitti yapmıstım soda olayını daha sonra ogrendim panpam
Bekleriz canımGeleceğim inşallah
Mardin Diyarbakır Malatya filan gelmiştim o tarafta .
Antepe gelicez mutfağı için.
Hee aydınlatajam seniBi kez daha aydınlandım
Sadece koku aksam iyim bi taraflarım şiştiAllah tatlı kokusu alıyorum
İftardan sonra gelHee aydınlatajam seni
Sadece koku aksam iyim bi taraflarım şişti
Benim ki diyet pasta degil tam bir kalori pastası bacım.No nooo yaa senin adın resmin böyle çok güzel
Benim camlar kaldı hava yağmurlu diyet pastanın tarifini şuraya bi yere bırak bacım da bayram sonu diyete başlıcam lazım olur
Yaa seninki güzeldi ama değiştirirsen de haber ver gı sonra yabancı sanmayak
Beybim işte napim dil uzun geliyor içeride canı sıkılıyormuş arada çıkar gezdir beni diyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullan güle güle kullan
Afiyet olsun canım ramazanda bıraktım diyetBenim ki diyet pasta degil tam bir kalori pastası bacım.
Ramazan da çok güzel verilir keşke bırakmasaydın tatlımAfiyet olsun canım ramazanda bıraktım diyet
Çok yiyemiyorum ama ekmek yiyorumRamazan da çok güzel verilir keşke bırakmasaydın tatlım
Kız bol su iç Allah seni ne etmeyeÇok yiyemiyorum ama ekmek yiyorum
Bu neeeeee ,çok güzel olmuş niloşum yaa tam sunumluksunBenim ki diyet pasta degil tam bir kalori pastası bacım.